Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Şehir merkezindeki camilerde umumi tuvalet olmaz mı hiç?

Nalbantoğlu Camii, Şeker Hoca Camii, Karaşeyh Camii ve Akbıyık Camii. Bursa’nın merkezinde bulunan bu camilerde ne gariptir ki, hiçbirinde tuvalet yok. Ve bunların hepsi birbirine çok yakın camiler. Ayrıca şehir merkezinde esnafın yoğun olduğu bölge burası. Özellikle cuma günleri çok büyük sıkıntı yaşanıyor. Bu bölgede bir umumi tuvalet olmaması, insanların ibadet için geldikleri bu camilerde ihtiyaçlarını giderecek bir tuvalet bulamamaları büyük eksiklik. Yetkililerin bu durumu ivedilikle dikkate alacağını, vatandaşın mağduriyetini gidereceğini ümit ediyorum.

Saygılarımla.
Timur Aktemiz

Beyazıt Caddesi’ndeki duraklar çok pis

Yıldırım ilçesi Yıldırım Beyazıt Caddesi üzerindeki nerdeyse tüm otobüs durakları leş gibi kokmakta. Bazı bağımlı gençler geceleri bu duraklarda oturmakta. Buraları mekân tutmakta. Özellikle bu cadde üzerinde çok karşılaşıyoruz. Bu gençler bir süre sonra kusuyor ve bu pislik durakta kuruyor. Yaz sıcakları da bastırınca inanın durakta beklemek işkence haline dönüşüyor. Yetkililerimizden ricamız hiç olmazsa haftada bir bu cadde üzerindeki durakları gözden geçirmeleri, tazyikli suyla yıkamaları.

Saygılarımla.
Hakan Rıza Balıkçı

Huzurevi kermesi 20. yılında

Sevgili okurlar, Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 20.’si düzenlenen ‘Geleneksel Huzurevi Kermesi ve Yiyecek Şenliği” bugün saat 10.00 ile 18.00 saatleri arasında Kaplıkaya’daki Büyükşehir Belediyesi Huzurevi bahçesinde gerçekleştiriliyor. Bu güzel etkinliğe hem katkı sunmak hem de gözleri kapıda misafir gözleyen büyüklerimizi, yaşlılarımızı ziyaret etmemiz için iyi bir fırsat. Şölen havasında geçen bu kermeste buluşmak dileğiyle. 

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X