Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Şehreküstü metro istasyonunda kötü kokudan durulmuyor

Şehreküstü Metro İstasyonun’na burnunuzu tutarak girmek zorunda kalıyorsunuz merdivenlerden… O nasıl kötü bir koku. Nedendir bilmiyorum ama yapıldığı günden beri bu kanalizasyon kokusu hiç gitmedi. Hele yaz aylarında inanın çekilmez bir hal alıyor. Metro durağında bekleyeceğiniz en fazla belki 10 dakika ama o bile yetiyor insana.

Kendim bazen kokudan rahatsız olmamak için, istasyonda bulunan kuruyemişçiden gelen yeni kavrulmuş kahvenin kokusuyla avunuyorum.

Metro istasyonlarının daha sağlıklı bir şekilde havalandırılmaları gerekmez mi? Sonuçta buraları insanların toplu halde bir arada bulunduğu bir yer. Havasızlık, kötü koku, yaz aylarında ayrı bir hastalık sebebi, kış aylarında ayrı.

Yetkililerden rica ediyorum, bu durumun denetlenmesi gerekmiyor mu? Metro istasyonlarını sağlık ve hijyen açısından denetleyen bir birim, bir kurum yok mudur?

Bir okur

 

BUSKİ caddelerdeki rögar kapaklarını gözden geçirsin

 

Yıldırım ilçesi Ertuğrulgazi Mahallesi’nde ikamet etmekteyim. Gözlemlediğim kadarıyla, yolumun üzerinde bulunan BUSKİ rögar kapakları gerçekten gözden geçirilmesi gerekiyor. Kapakların etrafındaki beton, asfalt tabaka aşınmış, çukurlaşmış, araçlar için sıkıntı, yolda yürüyen vatandaş için de sıkıntılı. Ertuğrulgazi Mahalle Muhtarlığı’nın olduğu caddedekii rögar kapaklarını BUSKİ yetkililerinin gözden geçirmesini rica ediyorum.

Bir okur

 

29 Ekim Mahallesi’nde rögar kapakları sorunlu

 

29 Ekim Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı cadde üzerinde bulunan rögar kapakları, özellikle şehir merkezine doğru gidişte bulunan BUSKİ’ye ait rögar kapağı her araç geçişinde ses yapıyor. BUSKİ yetkililerinden rica ediyorum, bir an evvel herhangi bir kazaya meydan vermeden tamiri yapılsın. Şimdiden ilgilerinden dolayı teşekkür eder saygılar sunarım.

Adının açıklanmasını istemiyor.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X