Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Selçuk Ortaokulu DynEd’de 3’te 3 yaptı

Köşe Yazısını Dinle

2020-2021 eğitim öğretim yılının ilk döneminde DynEd İngilizce dil eğitim sistemini etkin ve verimli kullanan öğrenciler İznik İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Asil “DynEd sistemini öğrencilerin dil gelişimi açısından çok önemsiyoruz. Okuma ve dil bilgisi ile sınırlı kalmayıp dinleme ve konuşma becerilerinin gelişimine de katkı sağlamaktadır. Öğrencilerimizi ve onları her daim destekleyen veli ve öğretmenlerimizi kutlarım” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yapılan ödül törenine İznik Belediyesi Belediye Başkanvekili Zeliha Peşte, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Asil, Selçuk Ortaokulu Müdürü İbrahim Can, DynEd İlçe Koordinatörü Abdullah Barbaros Erkan, öğrenci ve veliler katıldı.

DynEd programında ödül almaya hak kazanan öğrencilerden Zehra Candar, “DynEd programı fotoğraf destekli oluşu, konuşmaları telaffuz ettirmesi ayrıca her bölümde sınav yapılması bizlere önemli katkı sağlıyor” dedi. Öğrenci velilerinden Hüseyin Delikanlı kızının DynEd sayesinde artık altyazı olmadan İngilizce film izleyebildiğini ve yabancı arkadaşları ile yazışabildiğini ifade etti. Öğrenciler 12 puan ile  sistemdeki en yüksek skora ulaştılar ve 30 saatin üstünde çalışma başarısı gösterdiler.

DynEd programının en önemli özelliklerinden birisi de öğrenciyi sürekli aktif halde bulunmaya zorlamasıdır. Bunu yaparken öğrencinin seviyesini sürekli kontrol eder, iletişimseldir (Interactive) ve öğrencinin doğruyu kendi mantığıyla bulmasına yardımcı olur.

İlçemiz Ortaokullar arasında DynEd programında dereceye giren Selçuk Ortaokulu öğrencileri Yağmur Delikanlı 8. sınıf, Zehra Candar 7.sınıf, Melike Özdemir 6. sınıf öğrencileridir.

Kemal Candar


Sokağımız köstebek yuvası gibi asfaltlama talep ediyoruz

Osmangazi ilçesi Demirtaş Sakarya Mahallesi 1015. Sokak’ta yollar köstebek yuvası gibi çukur dolu. Kaldırımlarımızın hali berbat. Çukur dolu sokakta yaşayanlar olarak zorluk yaşıyoruz. Osmangazi Belediyemizden sokağımıza asfalt yapılmasını talep ediyoruz.

  1. Sokak sakinleri

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X