Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Şirinevler’deki başıboş köpek sorunu çözülemiyor mu?

Köşe Yazısını Dinle

Geçtiğimiz günlerde “Şirinevler’de Başıboş Köpeklerle Başımız Dertte” başlığıyla mahallemizdeki sıkıntıdan bahsetmiştik.

Şikâyetimizin Söz Sizde köşenizde yayımlanması üzerine Yıldırım Belediyesi ekipleri köpekleri toplamak için geldiler.

Ancak Yıldırım Belediyesi tarafından Söz Sizde köşesine gönderilen cevap yazısındaki gibi saldırgan köpekler alınmadı maalesef.

Bu saldırgan köpekler hâlâ mahallemizde ve çoluk çocuğumuz korku içinde.

Belediye ekiplerinin aldığı 2 köpek de ertesi gün mahalleye geri geldi zaten.

Bu mahallenin, sokağın  köpeklerden kurtulması için illa bir çocuğun, vatandaşın  çok daha vahim sonuçlu şeyler mi yaşaması gerekiyor?

Bizler kendi evlerimizde hapis hayatı yaşıyoruz.

Yıldırım Belediyesi’nin ilgili ekiplerinden lütfen rica ediyoruz, erken saatlerde semte gelip bu saldırgan köpekleri buradan alsınlar.

Kapımızın önüne çıkamaz hale geldik.

Hatta mahallemizdeki  bir çocuk, köpeklerin saldırması sonucu yaşadığı travmayı henüz atlamadı ve psikolojik tedavi görüyor.

Şehrimizi yönetenler lütfen sesimizi duysun.

Saygılarımızla.

Mahalle sakinleri adına bir okur

 

‘Sesler Adasına Yolculuğumuz’ projesiyle 23 Nisan’ı kutladılar

Bursa Dobruca İlkokulu öğretmeni Sema Dursun ile Adana Şehit Mehmet Volkan İlkokulu öğretmeni Hüsniye Genç’in kuruculuğunu yaptığı eTwinning “Sesler Adasına Yolculuğumuz” projesi TBMM’nin açılışının 101. Yıldönümünde Türkiye ve Azerbaycan’dan 100 kişinin katılımıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı 23 Nisan 2021 günü zoom üzerinden online olarak coşkuyla kutladılar. İki ülke bir yürek olarak , kardeşçe ve dostlukla kutlanan bayramda çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

 

Kullandığınız maskelerinizi yerlere atmayın!

Maskenizi neden yere atıyorsunuz? Onu ordan temizleyecek insanın hayatı sizinkinden daha mı az değerli? Yere atılan her maske bulaş riskini artırır. Lütfen, kullandığınız maske ve eldivenleri sokaklara atmayın. Başka insanların sağlığıyla oynamayın.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X