Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Soğukpınar’ın gecekondulaşmasına asla müsaade edilmemektedir

Sayın Günay Yumruktay, Olay gazetesinin 27 Aralık 2019 tarihli Söz Sizde köşesinde ‘Soğukpınar Gecekondulaşmasın’ başlıklı bir şikâyete yer verilmiştir.

Yazıda bahse konu olan Soğukpınar Mahallesi’ndeki kaçak olduğu tespit edilen yapılara ilişkin belediyemiz ilgili ekiplerince fen zabıtları tanzim edilerek gerekli yasal işlemler yapılmaktadır.

Ayrıca; kaçak yapılaşmalar ile ilgili tespit çalışmaları devam etmekte olup tespit edilen yapılar ile ilgili işlem süreci de devam etmektedir.

Konuya duyarlılığından dolayı okurunuza ve konuyu bize ilettiğiniz için size teşekkür eder, esenlikler dileriz.

Osmangazi Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Yaya kaldırımını işgal eden kamu aracı olursa

İnsanları hayatta tutabilmek adına kamu görevi yapan İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı 112 (15) No’lu istasyondaki (Emek Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Şehit Er Ramazan Okur Caddesi üzerinde) ambulans araçları yaya kaldırımına park etmekteler. Fotoğrafta da görüldüğü gibi, engellilere ait sarı çizgili olan kaldırım işgal edilmiş durumda.

İlginçtir ki, hemen yanında ‘112 Ambulans Park Yeri’ tabelası var.

Bu tabela fotoğraftaki gibi aracın bulunduğu yeri mi ifade ediyor, yoksa hemen yanında park yeri var mı?

Acaba bu kaldırımı kullanan engelli, yaya veya bebek arabalı birisi buraya geldiğinde ne yapması gerekiyor?

İl Sağlık Müdürlüğü’nün değerli yetkilileri ve bu binada bulunan yetkililerin dikkatine sunuyor, lütfen bu konuda daha duyarlı olmalarını, kaldırımı işgal etmeyecek şekilde park etmelerini rica ediyorum.

Saygılarımla.

Fuat Ekinciler

Vatandaştan hastane önerisi

Bilindiği gibi Şehir Hastanesi yapıldıktan sonra şehir merkezinde devlet hastanesi kalmadı.

Vatandaş olarak önerim şehrin merkezinde, herkesin rahatlıkla ulaşabileceği, örneğin Şehreküstü’nde yeni bir devlet hastanesi yapılırsa vatandaşlar için iyi olur diye düşünmekteyim.

Değerli yetkililerin önerimi değerlendirmesi dileğiyle saygılarımı sunarım.

Sevgi Yoga

Okurların dikkatine!

Değerli okurlarım, sizlerin sesi olan Söz Sizde köşesine telefonla, [email protected] mail adresinden, Olay Gazetesi’nin Facebook (Messenger) ve Günay Yumruktay Facebook (Messenger) sayfalarından ulaşabilirsiniz. Sizlerden ricam, yazılarınıza lütfen ad, soyad ve iletişim kurabileceğim bir telefon eklemeniz, mümkünse fotoğraflamanız ve şayet isminizin yayımlanmasını istemiyorsanız bunu belirtmeniz yeterlidir.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X