Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Sokağımız 15 senedir asfaltsız

Günay Bey iyi günler, iyi çalışmalar. Aracılığınızla yetkililerimize sesimizi duyurmak istiyorum. Yıldırım ilçesi Bağlaraltı Mahallesi 207. Sokak’ta oturmaktayım. Sokağımız oldukça dar olduğu için çöp kamyonları sokağımıza girip çıkmakta zorlanıyor. Yıldırım Belediyemizden rica ediyoruz, lütfen sokağımıza çöpleri almak için küçük çöp kamyonları yönlendirilsin.

Ayrıca, sokağımız 15 senedir asfaltsız. 2017 yılında Bursa’ya hiç yakışmıyor. Umarım yetkililer en kısa zamanda bu sokağa bir zahmet asfalt yaparlar.

Şimdiden ilgilerinden dolayı yetkililere ve Yıldırım Belediyemize teşekkür ederim.

Vildan K.

 

Halk otobüsleri  temizliğe biraz daha dikkat etmeli

 

İyi günler. Köşenizi sürekli takip ediyorum ve sorunların çözümünde vatandaşa aracı olduğunuz, halkın sesini yetkililere ulaştırdığınız için teşekkür ederim.

Günay Bey, ben yıllardır işe gidip gelirken özel halk otobüsünü kullanıyorum. Uzun zamandır dikkatimi çeken bir durumu sizlerle ve dolayısıyla ilgilileriyle paylaşmak istiyorum.

Her gün kullandığım bu özel halk otobüslerinde inanın koltuklara oturmaya cesaret edemiyorum artık. O kadar kirli ki koltuklar. Bu otobüsler hijyen ve temizlik bakımından hiç denetlenmez mi? Bu koltukları her gün yüzlerce insan kullanıyor.

Otobüs şoförü koltuğuna oturmadan aracın içine bi baksa eminim kendisi de fark edecektir. Gerçi yolcuların da en az şoför kadar hassas olması gerektiğini düşünüyorum. İçerideki tutma yerlerinden hiç bahsetmiyorum bile.

İlgililerinden ve şoförlerden ricam, lütfen hijyen ve temizliğe biraz daha dikkat etmeleri.

İsmini vermeyen bir okur

 

Altgeçitteki asansör yıllardır bozuk

 

Sayın Günay Yumruktay, öncelikle Söz Sizde köşenizde şikâyet, sorunlar ve önerilere yer verdiğiniz için teşekkür ederiz. Soğanlı Odun Depoları Botanik Parkı arasında altgeçit asansörleri yıllardır çalışmıyor. İki kez belediyeye bildirmemize rağmen ilgilenen olmadı. Yaşlı ve bebekli annelerin karşıya geçmesi çok sıkıntılı olmaktadır.

Yetkililerin bir an önce buradaki sorunu gidermesini bekliyoruz. Saygılarımızla.

Hakan Kakan

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X