Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Sokağımızda internet altyapısı olmadığı için mağdur olduk

Günay Bey, Olay gazetesinin ve Söz Sizde köşesinin sürekli okuyucusuyum.

Kentimizde ve dolayısıyla çevremizde yaşadığımız sorunların çözümüne sunduğunuz katkı ve vatandaşın sesi olmanızdan dolayı öncelikle teşekkürler.

Günümüzde şehir merkezi sayılabilecek Nilüfer ilçesi Beşevler Mahallesi’nde ikamet etmekteyiz. Beşevler Caddesi’nde Üçortaklar Apartmanı sakinleriyiz.

Maalesef 3 aydan fazladır internet sorunu yaşamaktayız. Caddede internet altyapısı olmadığı için apartmana internet bağlanamıyor. En son Türksat’a başvurduk.

Gayet olumlu ve çözüm odaklı yaklaştılar. Geldiler incelediler, ‘Tamam’  dediler.

Ancak kısa bir süre sonra tekrar aradılar ve görüşmemizde kısaca şu bilgilendirmeyi yaptılar. ‘Caddede altyapı için kazı yapmamız gerekiyor ancak Büyükşehir Belediyesi kazı izni vermediği için sorununuzu çözemiyoruz’ denildi.

Kentimizi yöneten değerli yetkililerimizden ve ilgililerden ricamız lütfen 21. yüzyılda yaşadığımız internet mağduriyetimizi giderin ve giderilmesine yardımcı olun. Saygılarımızla.

Mehmet

Demirkaya

 

Sakarya Mahallemize modern kapalı pazar alanı istiyoruz

 

Osmangazi ilçesi Demirtaş Sakarya Mahallesi son yıllarda aşırı göç alan ve nüfusu 15 bin kişi olan mahalle konumunda. Osmangazi Belediyesi imar planında 1. Çivit Cadde üzerinde bulunan pazar alanının modern bir kapalı pazar alanı yapılarak hizmet vermesini talep ediyorum.

Osmangazi Belediyemizin dikkatine sunuyor gereğini rica ediyorum. Saygılarımla.

 

Mümin Dündar

Demirtaş Sakarya Mahallesi Muhtarı

 

Balat’ta sokak lambaları bir süredir yanmıyor

 

Nilüfer ilçesi Balat Mahallesi Beydağ Sokak ve Kayhan Sokak’ta sokak aydınlatmaları 1 aydır çalışmıyor.

UEDAŞ sürekli talebiniz alındı, işlem yapıldı diye mesaj gönderiyor ancak sorun henüz giderilemedi. Daha önce de burada sık sık arıza meydana geliyordu. Semt sakinleri olarak karanlıkta tedirgin oluyoruz. UEDAŞ’ın dikkatine sunarım.

Özlem Tongal

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X