Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Sokak aydınlatma lambaları için zaman ayarı yapıldı

Sayın Günay Yumruktay; köşenizde yayımlanan bir okur talebinde Yıldırım Bağlaraltı Mahallesi 415. Sokak lambalarının bir süredir sabah saat 06.00’da devreden çıktığını saatler bu yıl geri alınmadığı için bu saatlerde henüz havanın karanlık olması sebebiyle karanlığa bağlı olumsuzluk yaşandığı belirtilmekteydi.

Söz konusu başvuru üzerine teknik ekiplerimizce bahsi geçen adreste yapılan çalışmada sokak aydınlatma lambalarının zaman ayarı yapılarak sorun giderilmiştir.

Genel aydınlatma faaliyetlerimiz kapsamında bölgemizde yerleşim yerleri ve yol güzergâhlarında sokak ve caddelerin ışıl ışıl olmasını sağlamak üzere ekiplerimiz çalışmalarını 7/24 olarak sürdürmektedir. Değerli müşterilerimiz, şirketimiz ile ilgili her türlü istek, öneri ve düşünceleri için bize 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 186 numaralı çağrı merkezimiz, akıllı telefonlarda kullanılan mobil uygulamamızdan veya halklailiskiler@ uedas.com.tr adresimize e-posta göndererek ulaşabilirler. Onları dinliyor olacağız. 

Bilgilerinize sunarız,

ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM AŞ

Kurumsal İletişim

Müdürlüğü

 

Eğitim Caddesi’nde yol daraltıldı, trafikte sıkıntı var

 

Merhaba. Sıkıntımı sizinle paylaşmak istiyorum. Yıldırım ilçesinde Eğitim Caddesi 3 şeritti, 1 şeridine araçlar park ediyordu ama 2 şerit yol akıyordu. Büyükşehir Belediyesi yolun büyük kısmını daraltarak 2 şeride düşürdü, fakat yine araçlar 1 şeride park ediyor ve yol tam keşmekeş halinde, trafik ilerlemiyor. Ambulanslar geçemiyor. Yetkililerin bu konuyla ilgilenmesini rica ediyorum. Saygılarımla. İyi çalışmalar

İsminin yayınlanmasını istemiyor

 

Kaldırım yayalara ait değil mi?

 

Dr. Sadık Ahmet Caddesi’nde (Demiryolu Caddesi) Evke Trade Tower binasının altında projede otopark görünen daha sonra dükkâna dönüştürülen yeri kiralayan bir su dağıtım firması her gün akşam saatlerinde gelen kamyonlarla trafik sıkışıklığına neden olduğu yetmezmiş gibi kaldırıma saç levhalardan 15 cm yüksekliğinde yol yaparak kaldırımın kullanılmasını ve yaya geçişini önlemektedir. Trafiğin çok yoğun olduğu Dr. Sadık Ahmet Caddesi’nde böyle büyük kamyonların su araçlarının ve daha  önemlisi yaya kaldırımının nasıl parsellendiği ve yaya geçişinin nasıl engellendiği anlaşılmaz bir durumdur. Saygılarımla.

Cem Soykan

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X