Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Sokak aydınlatma sorununu çözmek bu kadar zor mu?

Köşe Yazısını Dinle

Günay Bey, size Bursamızın tarihi semti olan Muradiye’den ulaşıyoruz.

Semtimizdeki 2. Murat Caddesi’nde (Salı pazarı)  6 aydan beri çalışmayan sokak aydınlatma lambası için yazma ihtiyacı hissettik.

Çünkü, konuyla ilgili her yere başvurmamıza rağmen nedense bir çözüm bulamadık. Kurumlar birbirine paslıyor ve sonuçta bizler mağdur oluyoruz. Sokak karanlık, insanlar yolda yürürken sıkıntı yaşadığı gibi hırsızlık olayları da artmaya başladı.

Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Belediyesi, UEDAŞ, LİMAK kimse yetkili veya sorumlu,  bu sorunu çözecek kurumdan lütfen rica ediyoruz burada bir lamba arızasını gidermek bu kadar zor olmasa gerek diye düşünüyoruz.

Sesimiz olup şikâyetimizi yayımlarsanız memnun oluruz.

Semt sakinleri

Akpınar Mahallesi sakinleri çözüm bekliyor

Merhaba. Osmangazi ilçesi 1050 Konutlar Akpınar Mahallesi sakinleri olarak, depremi bile beklemeden evlerimizin olduğu yere çökeceği korkusunu yaşıyoruz. Düşünün, her sarsıntıda nasıl korktuğumuzu…

Bu arada verilen raporlar doğrultusunda da boşaltılan bloğumuz mevcut. Kentsel dönüşüm için çok uzun yıllardır beklemekteyiz. Sayın Belediye Başkanımız ve ilgili bakanlık bu konuda projeler ve çalışmalar yapıyorlar ancak sürecin çok uzadığını düşünüyoruz. Yetkililerimizden, bu sürecin daha fazla uzamadan çözüme kavuşturulmasını rica ediyoruz.

Saygılarımla.

Bir okur

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X