Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Sokaklardaki mazgal hırsızlığı

Köşe Yazısını Dinle

Geçtiğimiz cuma günü sabah saatlerinde Kaplıkaya’dan Huzurevi Caddesi’ne iniyordum. Caddede birkaç yerde mazgalın olmadığını gördüm.

Görülen o ki, gece mazgallar hırsızlar tarafından çalınmış.

Huzurevi Caddesi’ndeyken BUSKİ’nin aracını gördüm. Durum tespiti yapıyordu. Ve hemen ertesi gün mazgallar BUSKİ ekipleri tarafından yenilendi. BUSKİ’ye sorunu çok hızlı bir şekilde çözdüğü için ayrıca vatandaş olarak teşekkür ederim.

Benim dikkat çekmek istediğim konu, bu mazgalların çalınması olayının maalesef tüm Bursa’nın sorunu olmaya başladığı ve yetkililerin bu konuda hiçbir şey yapamaması.

Öte yandan mazgalların içini görünce inanın hayret ettim.

Künklerin içi  yarısına kadar çöp dolu.

BUSKİ’nin düzenli olarak bu mazgalları temizlediğini düşünüyordum ne yazık ki yanılmışım.

Saygılarımla.

Bir okur

Sağlık ocağımıza Covid-19 aşısı geldi, teşekkürler

21 Temmuz 2022 tarihli Söz Sizde köşenizde “Gittiğimde Sağlık Ocağında Aşı Yoktu!” başlıklı yazımı yayımlamıştınız. 2 gün sonra Feride Kutlucan ASM‘den arayan yetkili, aşının geldiğini söyledi. Kendilerine ve size teşekkürlerimi iletiyorum.

Osman Yırtımcı

Dikkat! Yıldırım ve Nilüfer’de su kesintisi

BUSKİ tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Yıldırım ilçesi, Karapınar Mahallesi 22. Cadde ile 158. Sokak’ın güneyi, 40. Sokak, 42. Sokak ve Sercan Sokak’ın kuzeyi arasında kalan bölge ve civarında 27.07.2022  tarihinde 10.00 -19.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır.

Yine BUSKİ tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Nilüfer ilçesi, Küçük Sanayi Mahallesi 70 . Sokak ile  84. Sokak arasında kalan bölge, 69. Sokak’ın güneyi arasında kalan bölge ve civarında  27.07.2022 tarihinde 10.00 -19.00 saatleri arasında, su kesintisi yapılacaktır.

Büyükşehir Belediyesi

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X