Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Söz Sizde sesimizi duyurdu verici kuruldu

Büyükorhan’ ın Zaferiye Köyü’ nde mevcut konumuyla mahallesinde yıllardır cep telefonuyla iletişimde sorunlar yaşanıyordu. Verici yokluğu yüzünden cep telefonlarıyla her zaman ve her yerde görüşmek mümkün olmuyordu. Ya yüksek yerlere çıkarak ya da belli yerlerde bulunarak iletişim sağlanabiliyordu. Bu durum özellikle geceleri hiç hoş olmuyordu. Sıkıntı yıllar yılı böyle sürdü gitti. Taa ki bu sıkıntıyı köşenize bildirene kadar.

Köşeniz konuyu bir güzel ele alıp sesimizi duyurunca Turkcell ekibini gönderdi. Yapılan incelemelerin ardından vericinin kurulacağı uygun yer tespit edildi. Bunun ardında da verici kurularak faaliyete geçirildi. Şimdi genciyle yaşlısıyla, kadını ve erkeği ile herkes evinde olsun bulunduğu yerde olsun cep telefonunu rahatlıkla kullanabilmekte.

İletişim çağında mahrum kaldığımız bu imkana köşeniz sayesinde kavuştuk. Yazılarınızın pek çok sorunun ortadan kalkmasında katkısı olduğunu biliyorduk. Buna bizzat Zaferiye köylüleri olarak bizler de yaşayarak şahit olduk. Size ve katkı sağlayan kurumlara teşekkürlerimizi sunuyoruz.

İmam Osman ACAR

 

Nilüfer’de sokağımızı ay ışığı aydınlatıyor

 

Geçtiğimiz hafta, yaşadığım Nilüfer ilçesi 23 Nisan Mh. 243. Sokak üzerindeki sitemizin (Bilimkent Sitesi ) çevresindeki yanmayan sokak lambaları hakkında UEDAŞ’a kendi siteleri üzerinden ( 02/03/2015 ve 05/03/2015 tarihlerinde ) 2 defa arıza bildiriminde bulundum.

Arıza bildirim no’ları : a031535 ve a031515 ‘dir. Ancak UEDAŞ sorumluluk gösterip, ilgilenmedi ve arızalar hala giderilmedi.

Sokağımızı geceleri ay ışı aydınlatıyor, UEDAŞ değil ! Aydınlatmalar çalışmıyor. UEDAŞ’ın sorumluluğunda olan bu sokak aydınlatma direklerinin en kısa zamanda arızalarının giderilmesi ve yine aydınlığa kavuşmamızı umuyoruz. Yardımlarınızı bekliyoruz.

Erhan FİDANCIOĞLU

 

Büyükşehir’ den iki cevap

 

14/02/2015 tarihli Olay Gazetesi’nde35 E hattı Özlüce Mahallesi’ne girmiyor“ başlıklı yazınız ilgili birimler tarafından incelenmiştir.

Toplu taşıma otobüs hattı oluşturulması veya güzergah değişiklikleri gelen talepler doğrultusunda bölgenin fiziki yapısına, bütünleşik bilet sistemi verilerine ve araç filosuna bağlı olarak değerlendirilmektedir.

Güzergahlar, hareket saatleri vb. planlamalar UKOME Kurulu kararı ile uygulamaya geçmektedir.

 

————

 

14/02/2015 tarihli Olay Gazetesi’ndeOtobüs seferleri yetersiz kalıyor“ başlıklı yazınız ilgili birimler tarafından incelenmiştir.

Acemler Buski Durağı ile Yunuseli mahallesi arasında işletimi Bursa Özel Halk Otobüsçülerine ait B/17, B/17-A, B/27 ve B/29 hatları bölgede dönüşümlü çalışmakta olup, B/17 hatlı otobüsler zirve saatlerde 5-8 dakika, gün içinde 10- 12 dakika sefer frekanslarıyla hizmet vermekte olup, talep Oda yetkililerine iletilmiştir.

Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dileriz.

Büyükşehir Belediyesi
Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X