Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Su basıncındaki düşüklük yüzünden sıkıntı yaşıyoruz

Sayın Günay Yumruktay, Olay gazetesinin Söz Sizde köşesi olarak bugüne kadar Bursa’nın pek çok sorununa çözüm bulunmasını sağladınız.

Umarım sitemizde yaşadığımız sorunun çözümünde de aracılık etmiş olursunuz.

Mudanya ilçesi Güzelyalı Eğitim Mahallesi  Defne Caddesi’ndeki Likoğlu Rezidans sitesinde oturuyoruz.

Sitemiz yaklaşık 2,5 yıllık bir site ve geçen yazdan beri musluklarımızdan akan suyun basıncı çok düşük ve buna bağlı olarak sık sık su kesintisi yaşıyoruz.

Su kesildiğinde şikâyette bulunuyoruz, görevliler gelip, siteye su veren vanalardaki basıncı artırıyor, problem çözülüyor.

Ancak, anladığım kadarıyla o zaman da bölgedeki başka bir sitenin suyunun basıncı düşüyor.

Sonuç olarak ortada bir altyapı yetersizliği söz konusu.

BUSKİ’ye defalarca durumu bildirdik, mağduriyetimizi ifade ettik ama her seferinde suyun basıncının yeterli olduğu cevabını aldık.

Bu sorunumuzu bir kez daha Söz Sizde köşesi aracılığıyla Büyükşehir Belediyesi ve BUSKİ’nin dikkatine sunuyor sorunun çözümü hakkında yardımcı olmalarını rica ediyoruz.

Saygılarımla.

Doç.Dr. İ.Taci Cangül

 

Güzelyalı’da sivrisinekle mücadele başlamadı mı?

Yaz sezonunun henüz başında iken Güzelyalı’da sivrisinekten rahat huzur kalmadı.

Yazın bu sıcak günlerinde pencere açamaz balkonda oturamaz hale geldik.

Geçen senelerde Büyükşehir Belediyesi’nin sivrisinek mücadelesi yapılıyorken bu sene ne yazık ki yeterli bir çalışma göremiyoruz. Belediyeden ricamız bir an önce ilaçlama çalışmalarının etkin şekilde yapılarak Güzelyalı sakinlerinin bu şikâyetlerinin giderilmesidir.

Bir Okurunuz

 

Emniyet birimleri ve Zabıta denetim yapmalı

Gürsu ilçesi Uludağ Organize Sanayi Bölgesi civarındaki Ataç Sokak’ta akşamları araçlar diziliyor ve araçlarda alkol alınıyor.

Alkol alanlar araçlardan inip tuvaletini oradan geçen halkın önünde duvarlara ve ordaki tarlaya yapıyor.

Çok saygısız ve uygunsuz davranışlara şahit oluyoruz. Bu alandan aile geçemiyor.

Gürsu İlçe Emniyet Amirliği’nin ve Gürsu Belediyesi Zabıta birimlerinin dikkatine sunuyor, gerekli denetimlerin yapılmasını rica ediyoruz.

Çevre sakinleri

 

Sokakta aydınlatma yetersiz, tedirgin oluyoruz

Yıldırım ilçesi Ertuğrulgazi Mahallesi Sevenler Sokak’ta (Çarşamba semt pazarının kurulduğu sokak) aydınlatma geceleri oldukça yetersiz. Geceleri buraya araçlarıyla gelen insanlar yüzünden tedirgin oluyoruz. Sokak, dağ yolu gibi kullanılıyor.

UEDAŞ tarafından gerekli aydınlatmanın sağlanmasını ve bekçilerimiz tarafından da güvenliğinin sağlanmasını rica ediyoruz.

Semt sakinleri

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X