Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Su birikintisi yüzünden boydan boya ıslanıyoruz

Köşe Yazısını Dinle

Günay Bey, size gönderdiğim fotoğraf Fethiye metro istasyonu çıkışı.

Yağmurlu havalarda yol boyunca oluşan su birikintileri yüzünden her araç geçtiğinde boydan boya ıslanmaktan bıktık usandık.

Hem yoldaki sorun hem de sürücülerin aymazlığı yüzünden bu sıkıntıyı sürekli yaşamaktayız.

Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşın mağdur olmaması için ilerideki otobüs durağına kadar olan bölgeye kadar caddeyi gözden geçirip çözüm bulmasını rica ediyoruz.

Bölge sakinleri adına bir okur

Dışbudak sakinleri doğalgaz müjdesi bekliyor

Soğanlı Mahallesi’ne bağlı Botanik Park altında bulunan Dışbudak mevkiinde ikamet ediyorum. Mahallemize 2021 yılında doğalgaz geldi. Ana yol üzerindeki meskenlere doğalgaz bağlantı ancak sokaklarda henüz bir çalışma yok.

Daha önceki aylarda edindiğimiz bilgilere göre Ocak 2023’te ara sokaklara da doğalgaz geleceği söylenmişti. Ama herhangi bir çalışma yok.

Evlerimizde doğalgaz için hazırlık yapmışken kara kışın gelmesiyle ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız.

BURSAGAZ’ın bu konuda bizleri bilgilendirmesini rica ediyoruz.

Şimdiden size ve vereceği güzel haber için BURSAGAZ’a teşekkür ederiz.

Semt sakinleri

Sokak arasındaki çöp yığınları

Günay Bey, fotoğraf Yıldırım Ertuğrulgazi Mahallesi eski Göğüs Hastanesi bölgesinden. Buradan ne zaman geçsem fotoğraftaki gibi çöp torbaları görüyorum. Bu alana çöp konteyneri mi gerekiyor, insanlar az ilerideki çöp konteynerini niye kullanmaz ki?

Çevre sakinlerinin bu konuda biraz daha duyarlı olmaları gerekmez mi? Hiç de hoş bir görüntü oluşturmuyor. Hem çevre sakinlerinden hem de yetkililerden duyarlılık bekliyorum.

Bir okur

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X