Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

T.M.Ali Caddesi ve Prof. Tezok Caddesi hâlâ çözüm bekliyor

Köşe Yazısını Dinle

Yıldırım ilçesi Teyyareci Mehmet Ali Caddesi’nin kronikleşmiş durumudur kaldırımların işyerleri tarafından işgal edilmesi ve yolların birer şeridinin otopark gibi kullanılması.

Otobüs duraklarının durumu ayrı bir sıkıntı.

Kaldırımda yürüyemezsiniz, otobüs durağında rahat bekleyemezsiniz. Yolun ortasından inip binersiniz otobüse. Trafik ağır aksak ilerler.

Acil durum olsa tam bir sıkıntı.

Geçtiğimiz aylarda 1-2 hafta boyunca yollara park etmek yasaklandı, kaldırımlar bir düzene girdi ancak ondan sonra her şey kaldığı yerden devam etti.

Aynı durum ne yazık ki, Prof. Tezok Caddesi’nde de var. Sık aralıklarla konulan lambalar, 4 şeritli yolun iki şeridi zaten park eden araçlarla dolu.

Ertuğrulgazi Meydanı’ndan bindiğiniz otobüs 5 dakikada E. Fakülte’ye gitmesi gerekirken, bazen 15-20 dakika sürebiliyor.

Özellikle bu caddelerde, ana caddeler olmasına rağmen ambulansların oldukça zor ilerlediğine şahit olmaktayız.

Sonuçta bir hayat, bir can söz konusu.

Belki de Bursamızın en büyük sorunu trafik sorunu diyoruz ama en önemlisi otopark sorunu bence.

Şehrimizi yöneten değerli yetkililerin dikkatine sunuyor, bu iki caddede birtakım düzenlemeler yapılmasını rica ve ümit ediyorum.

Bir vatandaş

 

Dikkat! Osmangazi’de su kesintisi

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Osmangazi ilçesi, Kükürtlü Mahallesi  Oulu Cadde ve civarında 28.01.2021- 20.02.2021 tarihleri arasında, 10.00 – 18.00 saatleri arasında, zaman zaman su kesintisi yapılacaktır.

Tedbirli olunması rica olunur.

Büyükşehir Belediyesi

 

Söz Sizde okurlarının dikkatine!

Değerli okurlarım, sizlerin sesi olan Söz Sizde köşesine telefonla, [email protected], [email protected] mail yoluyla, Instagram ve Facebook sosyal medya hesaplarımdan da ulaşabilirsiniz. Sizlerden ricam, yazılarınıza lütfen ad, soyad ve iletişim kurabileceğim bir telefon eklemeniz ve şayet isminizin yayımlanmasını istemiyorsanız bunu belirtmeniz yeterlidir.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X