Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Tabakhaneler bölgesi temizleniyor Başkan Altepe’ye teşekkür ediyoruz

​Sevgili Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ekibi;

Bizler Soğanlı-Alemdar Mahalleleri sakinleriyiz. Eski Tabakhaneler bölgesinde bulunan metruk binaların yıkımlarını yapmış olduğunuz ve bölgeyi can ve mal güvenliği açısından tehlike arz eden, içerisinde her türlü gayri ahlaki ve illegal işlerin döndüğü o yıkık virane binalardan temizlediğiniz için başta sizler olmak üzere, yıkımlar boyunca bölgede büyük bir özveri ve kararlılıkla çalışan, yıkımları yerinde takip eden ve neredeyse bölgeden hiç ayrılmayan çalışkan şefinize, zabıtalarınıza ve oranın yıkımında emeği geçen tüm personelinize teşekkür ederiz. İnanın bizler o sokaklardan özellikle geceleri korkumuzdan geçemezdik! Uyuşturucu kullananı da orada barınıyordu, her türlü ahlak dışı olaylar hep o metruk binalarda cereyan ediyordu! Korkuyorduk! Eşlerimizi, çoluk çocuklarımızı dışarıya salamıyorduk! Allah’a hamdolsun ki Büyükşehir Belediyemizce gerçekleştirilen yıkımlar sonucunda bölge nefes aldı ve temizlendi. Daha güvenilir bir hale geldi. Sizlerden Allah razı olsun. Umarım yapılan bu yıkımların ardından bölgede yapılacak olan proje bir an önce hayata geçirilir ve bölgemiz değer kazanır daha da güzelleşir!

Mahalle sakinleri

 

Mektuplarımız evraklarımız gelişigüzel bırakılıyor

 

Nilüfer ilçesi Hasanağa Mahallesi’nde ikamet etmekteyim. Mahallemizde posta dağıtımı yapan görevliler mektupları, resmi evrakları posta kutularına bırakmak yerine merdiven kenarlarına, apartman kapılarına bırakıyorlar. Yani olması gerektiği gibi posta kutularına bırakmıyorlar. O zaman da bizim için önemli olan evrakımız, zarfımız yağmurda ıslanıyor, rüzgârda uçuyor. Konunun yetkililerinden rica ediyoruz, görevli elemanlarınızı uyarınız. Ve bu konuda dikkatli olmalarını sağlayınız. Şimdiden teşekkür eder saygılar sunarım.

Nevzat Bircan

 

Engel/sizsiniz

 

​Engelliler, şehirlerarası otobüslerde rahat seyahat edebilmeyi sağlayacak bir sistem kurulmasını istiyor.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X