Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Tabakhaneler bölgesinde bir an önce semtimize yakışır düzenleme yapılmalı

Osmangazi ilçesinde Soğanlı semtindeki Tabakhaneler bölgesi denilen yerdeki tabakhaneler 2007 yılında kaldırıldı.

Ancak, 13 yıldır hâlâ bir düzenleme yapılmadığı gibi bağımlıların mekânı haline geldi maalesef.

Çevre kirliliği yanı sıra bağımlılar mesken tutmuş durumda. Geçtiğimiz günlerde alkol alanların yüzünden yangın çıktı burada ve itfaiye söndürmek zorunda kaldı.

Şehrimizi yöneten değerli yetkililerimizden bir kez daha Söz Sizde köşesi aracılığıyla rica ediyoruz. Lütfen Soğanlı Mahallesi’ndeki bu tabakhanaler bölgesinde gerekli çalışmalar yapılsın, bu çirkin görüntüler ortadan kaldırılsın ve semtimize yakışır bir düzenlemeler yapılsın.

Semt sakinleri

Şehirlerarası yolculukta kurallara uyulması çok önemli

Geçtiğimiz günlerde ziyaret için gittiğim Tekirdağ’dan tekrar Bursa’ya dönüşte bindiğim otobüste maalesef şoför ve muavinin maske kullanmadığını gözlemledim.

Yol boyunca Bursa’ya gelene kadar durum böyle devam etti.

Ancak, polis kontrol noktalarında -o da iki kez denk geldi- maske taktı şoför bey.

Tabii bu arada sürekli cep telefonuyla meşgul olması da cabası.

Yaşadığımız pandemi sürecindeki bu dikkatsizlik ve vurdumduymazlık haliyle yolcuları da tedirgin etti.  Ne yazık ki, kısıtlamaların kaldırılması, pandeminin bittiği gibi bir algıya sevk ediyor insanları sanırım.

Şehirlerarası yolcu taşıyan firmaların bu konuda çok daha hassas olması gerekiyor. Bu kadar zamandır verilen emekler boşa gitmemeli.

Bu pandemi sürecinde hem sağlık açısından hem de firmaların ticari kaygıları açısından kurallara azami ve mutlaka dikkat edilmeli diye düşünüyorum.

Saygılarımla.

Bir vatandaş



ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X