Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Tarlalar hayvan barınağı gibi oldu

Köşe Yazısını Dinle

Günay Bey merhaba. 14 Aralık tarihinde Söz Sizde köşesinde “Gürsu ve İsabey’deki tarlalar hayvan barınağı gibi oldu’ başlığıyla sesimiz olup yazımı yayımladınız. Ne yazık ki şu ana kadar değişen bir durum yok.


Size gönderdiğim fotoğraf ve videolar Gürsu Cüneyt Yıldız Hastanesi ile İsabey Mahallesi arasındaki tarım arazileri ve boş arsalardaki başıboş köpekler. Fotoğraftaki köpekler buradaki hayvanların sadece bir kısmı.
Bölge ve tarlalar sahipsiz ve aç başıboş köpek dolu. Çevre için tehlike arz ediyor.

Tarlalara zarar verdikleri için o tarladan bu tarlaya kovalanıyorlar.

Ayrıca, günden güne çoğalıyorlar.

Bu aç ve başıboş köpeklerin buradan alınması için Yıldırım ve Gürsu belediyelerine başvurularımız maalesef sonuçsuz kaldı.

Söz Sizde köşesi aracılığıyla Gürsu ve Yıldırım belediyelerinin dikkatine sunuyor, belediyelerin ortak bir çözüm bulup bu hayvanları buradan alması gerekli.

Çünkü ciddi bir bakıma ihtiyaçları var

Feridun Arı

Dikkat! Osmangazi ve Yıldırım’da 28 mahallede su kesintisi

  •  Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak altyapı çalışmaları kapsamında Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde toplam 28 mahallede 25 Aralık Pazar günü 00.00 – 24.00 saatleri arasında su kesintisi uygulanacaktır. Su kesintisi uygulanacak bölgelerin listesi ekte sunulmuştur.

Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X