Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Temizliğe vatandaş da dikkat etmeli hastane yönetimi de gerekeni yapmalı

Köşe Yazısını Dinle

Günay Bey, size gönderdiğim fotoğraflar Bursa Çekirge Devlet Hastanesi’nden. Covid-19 aşı polikliniğine girişteki bölgeden. Fotoğraflarda da görülebileceği gibi hastane bahçesi oldukça bakımsız ve pis durumda. Hastane gibi bir sağlık kuruluşunun bahçesinin bu şekilde olması çok üzücü. Akşam saatleri olsa belki bunu anlayışla karşılayabilirim. Ancak, sabah saatlerinde aşı olmak için gittiğimde bu manzara ile karşılaştım. Ortalık sigara izmaritleri, ıslak mendiller, maskeler, kullanılmış pamuk parçalarıyla doluydu. Kaderine terk edilmiş bir görüntüsü var bahçenin.

Yılların yorgunluğu zaten dış cephesinden de belli olan Bursa’nın en eski hastanelerinden birinin, sağlık için, şifa bulmak için gidilen böyle bir kurumun, son derece bakımsız olması gerçekten vatandaş olarak beni üzdü.

Vatandaşın göz bebeği bir hastanenin ve böylesine güzel bir bahçenin, hiç olmazsa çevre temizliği, bahçe temizliği, yeşil alan bakımı yapılabilir diye düşünüyorum.

Saygılarımla.

Bir vatandaş

 

 OSMANGAZİ’DEN YANIT VAR: 

Haziran ayında planlanan çalışma temmuz ayında gerçekleştirilecek

Sayın Günay Yumruktay, Olay gazetesinin 8 Temmuz 2021 tarihli Söz Sizde köşesinde ‘Bu Otlar Ne Zaman Temizlenecek?’ başlıklı bir şikâyete yer verilmiştir.

Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün ot biçim çalışma programında yağışlı hava şartları nedeniyle aksamalar yaşanmıştır.

Haziran ayında yapılması planlanan ve yağış nedeniyle yetiştirilemeyen alanlar temmuz ayı çalışma programı kapsamında yapılacaktır.

Konuya duyarlılığından dolayı okurunuza ve konuyu bize ilettiğiniz için size teşekkür eder, esenlikler dileriz.

Osmangazi Belediyesi

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X