Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Terminale tıka basa yolculuk

Değerli Burulaş yönetimi; ben her sabah 06/40′ ta Terminal otobüsü olan 91 K ile Kestel’ den otobüse binmekteyim. Öncelikle vermiş olduğunuz hizmetten dolayı çok teşekkür ederiz. Tek araç ile Kestel’ den Terminale kadar gidebiliyoruz. Ama gelin görün ki otobüste iğne atsanız yere düşmüyor.

İnsanlar araç içerisinde o kadar sıkışıyorlar ki her sabah yolcular arasında tartışmalar bile yaşanıyor. Sizden ricamız iş bilen yönetiminizle bu konuya acil olarak bir çare bulmanız.

Üstelik okullar kapalı iken bu yoğunluk oluyor ise açıldığında nasıl olur tahmin edersiniz. Konuya duyarlılıkla yaklaşıp çözüm üreteceğinizden hiç şüphemiz yok, saygılarımı sunarım.

Adının açıklanmasını istemiyor

 

Bir kazanın ardından

 

20 Haziran 2015 günü Osmangazi Çatalfırın Viyadüğü altında meydana gelen kazada 50 yaşlarında bir bayan öldü, 3 ay içinde evlenecek olan kızı da, beyin kanaması geçirdi ve beli kırıldı, şu anda yoğun bakımda. İlginç olan bu haber hiç bir medyada yer almadı. Neden acaba? Kaza neden kamuoyundan gizleniyor, kazayı yapan aracın Suriye plakalı olması neyi ifade ediyor? Kazazede ailenin kalanları, eşi, diğer çocukları ve kardeşleri ne olacak? Soruları daha da uzatmak mümkün. Aileye baş sağlığı kızımıza da sağlık ve şifalar diliyorum.

Necmettin ŞENGÜL
Yld.Bld.Es.Bşk.Yrd.

 

Köyümüzün yolu yarım kaldı

 

Orhangazi’ ye bağlı eski Gürle Köyü yeni adıyla mahallesinde oturuyorum. Tarihi ve doğal güzelliğe sahip bir yerleşim alanı. Turistler eksik olmaz. İki yıl önce toprak yolumuza paket taş döşenmesine başlandı. Ancak iş bitirilmeden ekipler ayrıldı. Bu yıl kalan yer için yeniden çalışma başlatıldı. Çok sürmedi ‘ taş kalmadı’ denilerek yine iş tamamlanamadı. Hem Orhangazi hem de Büyükşehir Belediyelerini arıyorum her defasında ‘ bugün yarın geleceğiz’ deniliyor ama ne gelen oluyor ne de giden. Yazın toz, kışın çamur içinde kalmaktan bıktık. Bu dertten kurtulmalıyız.

Asiye ÇAVDAR

 

ŞİKAYET KUTUSU

 

Tuzpazarı Çukurhan içinde bir işyerimizde vardı. Bir yıl önce kapadık. Daha sonra orasını başka birisi tutuyor. Han’ ın dışında başka birisi de İsmail Demiraayak adını kullanarak burasını tutuyor. Üstelik onun adını kullanarak mal satmaya çalışıyorlar. Açılan dükkanlarla İsmail Demirayak’ ın hiçbir ilgisi yoktur. Yedi yıl önce kaybettiğimiz İsmail Demirayak’ a da saygıları kalmamış.

Şükran DEMİAYAK

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X