Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

TOKİ Parkı’ nda aydınlatma yok

Hamitler Mahallesi sakinleriyiz. Yunuseli TOKİ binalarının arkasında Neşet Ertaş Caddesi üzerinde bulunan yürüyüş parkıyla ilgili şikayetlerimizi paylaşmak istiyoruz.

Yapılan bu parkın bulunduğu bölgeye hareket getirdiği aşikar. İnsanlar gündüz vakitlerinde yürüyüşlerini yapabiliyorlar. Fakat sadece gündüz vakitlerinde! Çünkü parkta bir tane bile ışıklandırma maalesef yok. Hava karardıktan sonra parkta yürümeye karanlıktan dolayı doğrusu kimse cesaret edemiyor.

Park sadece gündüz kullanılmak için mi yapıldı? Gece olunca bu alanın park olduğu bile anlaşılmıyor. Oysa ki etrafta bulunan ve Büyükşehir Belediyesinin yaptırdığı parklar çok güzel ışıklandırılmış vaziyette. Bizler bu parkı sadece gündüz değil akşamları dakullanmak istiyoruz.

Ayrıca parkta maalesef spor aletleri de mevcut değil. Spor yapan insanların bu aletlere de ihtiyacı var.

Bir başka konu ise; park yürüyüş mesafesi uzun olduğundan oturup dinlenmek isteyen insanlar için bank hatta kamelya bile konulabilir.

Sıkıntı ve beklentimizi köşenizde paylaşırken, bu eksikliklerin sorumlu makamlarca bir an önce değerlendirmesini bekliyoruz.

Mahalle Sakinleri

 

K. Kumla’ da geciken ulaşım

 

Büyükşehirlerde her yerden her yere doğrudan ulaşım olmaz, bu doğru. Takip sisteminden ilgililer takip de ediliyor olabilir. Bu Küçükkumla’ya daha kaliteli bir ulaşım isteğini azaltmaz.

Gemlik özel halk otobüsleri aksi söylenmeye çalışılsa da kaliteli hizmet vermiyor. Gemlik’ten sonraki ulaşım da arzu edildiği gibi değil. Arada beklemeler bazen çok uzayabiliyor. Küçükkumla’ dan Gemlik’e geldiğimde bir defasında Gemlik Merinos İstasyonu otobüsüne binmek için 30 dakika sırada bekledik. Küçükkumla’dan imkan varsa Narlı’dan Terminal’e özel halk otobüsü olmayan araç konulmasını talep ediyorum. Terminalden semtlere araç var. Bu isteğimizin ilgililerce dikkate alınmasını talep ediyorum.

Özgür ER

 

Üstgeçit için engelli asansörü

 

Olay Gazetesi 30/04/2015 tarihli Söz Sizde Köşesi’nde, Bu üstgeçiti geçene ödül verilmeli“ başlıklı yazı ilgili birimler tarafından incelenmiştir.

Şikayet konusu olan, Atabulvarı üst geçidi ile ilgili olarak, ilgili Daire Başkanlığımız tarafından engelli asansörü ihalesi yapılacaktır.

Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dileriz.

Büyükşehir Belediyesi

Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X