Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Trafiğin ortasındaki dilenciler

​Günay Bey, uzun zamandır çok sıklıkla karşılaştığım ve çevremde de gözlemlediğim bir durumu paylaşmak ve yetkililerin dikkatini çekmek istiyorum. İşim gereği Bursa’nın birçok yerini aracımla dolaşıyorum. Ve ana caddelerdeki dilencileri görüyorum. Trafiğin içinde kırmızı ışıklarda duran araçlara yanaşıp para dileniyorlar. Örneğin, Beşevler’de aracıma yanaşıp para istiyor bir bahaneyle, bakıyorum aynı gün başka bir semtte yine aynı kişileri görüyorum ve yine kırmızı ışıkta beklerken aracıma yanaşıp, ne ilginçtir yine aynı bahanelerle para istiyorlar. Resmen bir çete gibi çalışıyorlar. Hatta geçtiğimiz günlerde, önümdeki araçtaki vatandaşın 50 TL verdiğini bile gördüm. Ben belki yıllardır bu durumlarla karşılaşıyorum ancak bugüne kadar da bir Zabıta ekibinin veya bir polis ekibinin müdahalesine tanık olmadım ne yazık ki. Şehrimizi yönetenlerin bu konuda gerekli önleyici tedbirleri almasını rica ediyorum.

Şenol Yıldız

 

Parkımızı geri istiyoruz

Osmangazi ilçesi Küplüpınar Mahallesi’nde 20 yıllık Öğretmenler Parkı’ndaki trafo inşaatı için belediye ekipleri tarafından yıkıldı. Mahalle halkı ve çocuklarımız bu durumdan çok rahatsızlar. Yetkililere soruyorum başka yer mi bulamadınız da çocuklarımızın oyun alanı olan bu parkımızı yıktınız. Parkımızı geri istiyoruz. Konu için yetkili bulamıyoruz. Herkes topu birbirine atıyor. Yetkililerden lütfen bir açıklama bekliyor ve parkımızı istiyoruz.

Mehmet Aksu

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X