Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Trafik ışıklarının bugüne kadar yeşil yandığını gören yok

Köşe Yazısını Dinle

Fotoğraf Yıldırım ilçesi Bağlaraltı Mahallesi 1. Cadde ile 2. Cadde’nin kesiştiği noktadan.

Burada bulunan yaya geçidindeki trafik ışıklarının bugüne kadar yayalara yeşil ışık yandığını gören yok.

Bas-geç butonu da çalışmıyor, daha doğrusu hiç çalışmadı zaten.

Öğrencilerin, vatandaşın yoğun şekilde kullandığı yaya geçidinden geçmek için cambaz olmak lazım. Araçlar hızlı ilerliyor burada.

Bir an önce trafik lambalarının gerekli bakımının yapılarak arızanın giderilmesini semt sakinleri olarak Büyükşehir Belediyesi’nden ivedilikle rica ediyoruz.

Bölge sakini vatandaşlar

 

Kaldırımda unutulan künk hemen kaldırıldı

24 Ekim 2021 tarihli Söz Sizde köşesinde “Asfalt Çalışması Sonrası Kaldırımda Unutulan Künk” başlığıyla yayımlanan şikâyetimiz üzerine Kestel Belediyesi ekipleri 25 Ekim 2021 tarihinde iş makinesi ile gelerek kaldırımda unutulan künkü kaldırdılar.

Sorunun hızla çözümüne sunduğunuz katkıdan dolayı size ve Kestel Belediyesi’ne teşekkür ederiz.

Bir okur

 

DİKKAT! OSMANGAZİ’DE SU KESİNTİSİ

 BUSKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Osmangazi ilçesi, Demirtaş Barbaros Mahallesi, Depo Sokak ve 1. Başak Cadde ve civarında 26 Ekim 2021 – 2 Kasım 2021 tarihleri arasında 10.00 – 18.00 saatleri arasında zaman zaman su kesintisi yapılacaktır. 

 Yine BUSKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Osmangazi ilçesi, Adalet Mahallesi 3. Büyük Sokak ve civarında 26 Ekim 2021 – 25 Kasım 2021 tarihleri arasında 10.00 – 16.00 saatleri arasında zaman zaman su kesintisi yapılacaktır. 

Tedbirli olunması rica olunur.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X