Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Trafik yoğunluğuna çözüm yok mu?

Günay Bey size gönderdiğim fotoğrafları 152 Evler metro istasyonundan çektim. Her gün 15.30 sularında trafik yoğunluğu Emek istikameti boyunca böyle. Güzergâh boyunca da en az 3 tane ambulansın bu yoğun trafikte ilerlemeye çalıştığına tanık oluyorum.

Emek istikameti yoğun olduğu gibi Kestel istikameti de aynı yoğunlukta.

Sanırsınız tüm şehir halkı şehri terk ediyor, öyle bir yoğunluk hâkim trafikte.

Bu durumu yetkililer görmüyor mu acaba? Yetkililerin dikkatine sunuyor, Bursa’nın bu trafik çilesine çözüm üretmelerini rica ediyorum.

Saygılarımla.

Bir okur


DİKKAT! Nilüfer ve Mustafakemalpaşa’da SU KESİNTİSİ VAR

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü İçmesuyu Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Nilüfer ilçesi, Üçevler Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi Oto Grubu ve civarında 26.12.2020 tarihinde 10.00-18.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır.

Yine BUSKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon ve yağmursuyu Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Nilüfer ilçesi, Balkan Mahallesi civarında 28.12.2020 – 28.1.2021 tarihinde 10.00 – 18.00 saatleri arasında zaman zaman su kesintisi yapılacaktır.

Ayrıca BUSKİ Genel Müdürlüğü İçmesuyu Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Mustafakemalpaşa ilçesi, Lalaşahin, Züferbey, Orta, Dere, Yeni Dere, Selimiye, Çırpan, Vıraca, Adalet, Cumhuriyet, Şeyhmüftü, Barış ve Atariye mahalleleri ile civarında 29.12.2020 tarihinde 06.00-23.50 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır.

Tedbirli olunması rica olunur.

 Büyükşehir Belediyesi

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X