Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Türk Telekom’a defalarca bildirdik ama aylardır bu durum değişmedi

Günay Bey gönderdiğim fotoğraf,  Altınşehir Mahallesi 215. Sokak’ta bulunan Telekom’a ait telefon dağıtım kutusudur.

Defalarca yetkililere iletmemize rağmen aylardır bu halde ve değiştirilmedi.

Çocukların oyun alanında bulunan bu kutu yağmur sularından da etkilenmektedir. İnternet ve telefon görüşmelerinin kalitesi de düşmüştür. Sık sık internet kesintileri yaşamaktayız.

Yetkililerden, bu kutunun koruma altına alınmasını ivedilikle rica ediyoruz.

Salih ERDEN

Gürültüden evimizde uyuyamıyoruz

Günay Bey, iyi günler. Köşenizin sürekli takipçisiyiz. Size Gemlik Dr. Ziya Kaya Mahallesi’nden yazıyoruz. Gemlik’te Dr. Ziya Kaya Mahallesi 1. Umut Sokak Belediye Evleri Lojmanları yanında bir bayan kamyonetiyle atık toplamakta ve bu atıkları sokağa yığmaktadır. Bir insanın emeğiyle bu işi yapmasını kınayacak ve yadırgayacak değiliz. Ancak, sabahın erken saatlerinde gürültü kirliliği yapmakta ve sokağa yığdığı atık kâğıt ve plastikler tehlike oluşturmaktadır. Çevrede park halinde araçlar var. Bu yazın sıcağında bir sigara izmariti bile yangına sebep olabilir. Gerek görüntü kirliliği, gerek yüksek sesle küfürlü konuşmasından dolayı buranın sakinleri olarak rahatsız oluyoruz. Gece çalışan insanlar var ve bu bayanın sesinden, gürültüsünden uyuyamıyoruz. Buradaki pislikten dolayı ve sıcak havaların da etkisiyle bütün haşerat cirit atıyor burada. Kedi köpek dolu. Çoluk çocuğumuza saldırıyorlar.

Gemlikli yetkililerin bu sokakla bir an önce ilgilenmesini ve bu atık toplayan bayanın sokağımızda bu işi yapmasını istemiyoruz.

Gemlikli okurunuz

Şehir merkezindeki bu görüntü hiç hoş değil  

Merhaba. Şehrin göbeğinde, Nalbantoğlu’nda, Bursaspor Katlı Otoparkı’nın çıkışındaki bu görüntü hiç yakışmıyor. Çöp konteynırlarının pisliği, çevresinin pisliği çirkin bir görüntü oluşturuyor. Önerim, çöp konteynırlarının yeraltına alınması. Mesela, Gürsu Belediyesi’nin yaptığı çalışma örnek olabilir.

Ahmet Usta

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X