Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

TÜRK TELEKOM’DAN OKURA YANIT: ‘Sorunu en kısa sürede çözmek için çalışıyoruz’

Köşe Yazısını Dinle

Sayın Günay Yumruktay, 23 Temmuz 2022 tarihinde Olay gazetesi Söz Sizde köşenizde “Sokağımızda 2,5 Aydır İnternet Yok, Türk Telekom’dan Çözüm Bekliyoruz” başlıklı okurunuzun şikâyet yazısı üzerine aşağıdaki açıklamayı gönderiyoruz:

Türk Telekom’a iletmiş olduğunuz şikâyetiniz hakkında gerekli inceleme ve çalışmalar titizlikle yapılarak tamamlanmıştır.

Şikâyete konu adreste teknik ekiplerimizce yapılan ölçüm ve kontroller neticesinde; adreste bina dış cephesinin mantolanması esnasında “kablomuzun sıfır noktasından kesildiği” tespit edilmiştir.

Bağlantı sorununun giderilebilmesini teminen 150 metre kazı işlemi ihtiyacı doğmuştur.

Kazı yapılması gereken hasar onarım işlemlerinde öncelikle ilgili Belediye’den izin alınması gerekmekte olup süreç Türk Telekom tarafından ivedilikle başlatılmıştır.

Size hizmet vermeye devam edebilmek için yapılan arıza çözüm çalışmalarımız devam etmekte olup en kısa sürede çözmek için yoğun çaba sarf ettiğimizi ve yaşadığınız olumsuzluk adına üzüntümüzü dile getirmek isteriz.

Anlayışınız için teşekkürler.

Sorunu bizlere ilettiğiniz için size ve okurunuza teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.

Türk Telekom Müşteri İlişkileri Çözüm Merkezi

Dikkat! Nilüfer, Mudanya ve Karacabey’de su kesintisi

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Nilüfer ilçesi Konaklı, Büyükbalıklı, Çaylı,  Badırga, Çatalağıl, Karacaoba mahalleleri ve civarında, 28.07.2022 tarihinde, 10.00-20.00 saatleri  su kesintisi yapılacaktır.

BUSKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Mudanya ilçesi Çekrice, Orhaniye, Hançerli, Balabancık mahalleleri ve civarında, 28.07.2022 tarihinde, 10.00-20:00 saatleri su kesintisi yapılacaktır.

BUSKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Karacabey ilçesi İkizce, Orhaniye, Taşpınar, Hürriyet, Muratlı, Karakoca, Subaşı, Canbaz mahalleleri ve civarında 28.07.2022 tarihinde, 10.00-20.00 saatleri su kesintisi yapılacaktır.

Tedbirli olunması rica olunur.

Büyükşehir Belediyesi

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X