Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Türk Telekom’un dikkatine! Kullanamadığımız internetin parasını ödemeye devam ediyoruz

Köşe Yazısını Dinle

Günay Bey, 23 Temmuz 2022 tarihli Söz Sizde köşesinde “Sokağımızda 2,5 Aydır İnternet Yok, Türk Telekom’dan Çözüm Bekliyoruz” başlığıyla Osmangazi ilçesi Fatih Mahallesi 3. Er Sokak sakinleri olarak yaşadığımız sıkıntıyı paylaşmıştık.

Bunun üzerine köşenizde 28 Temmuz 2022 tarihinde Türk Telekom’un “Sorunu En Kısa Sürede Çözmek İçin Çalışıyoruz” başlıklı cevap yazısını okuduk.

Ancak, ne yazık ki, bugüne kadar sorunumuz devam etmekte olup, herhangi bir çalışmanın olmadığını da görmekteyiz.

Çalışma olmadığı gibi bizler hâlâ kullanamadığımız internet ücretini ödemeye devam ediyoruz.

Türk Telekom yetkililerinden ricamız, lütfen bu mağduriyetimizi çözmeleri ve bir an önce sorunu gidermeleri.

Sokak sakinleri adına bir okur

 

Türk Telekom’dan 5 yıldır altyapı bekliyoruz

Biz sizlerden bir konuyu köşenizde yer verip sesimiz olmanızı rica ediyoruz.

Nilüfer ilçesi Özlüce Mahallesi’nde ikamet etmekteyiz. Apartmanımız A ve B Blok’tan oluşmakta. Melis Sokak ve Öğretmen Sokak’ta Türk Telekom’un altyapısı bulunmuyor. Bundan dolayı apartman sakinleri olarak mağduruz. Derdimizi anlatabileceğimiz bir kurum bulamıyoruz. Malum pandemi sürecinde uzaktan eğitim sistemi vardı. Çocuklarımız eğitim sürecinden mahrum kalmasınlar diye, Melis ve Öğretmen sokaklarda internetimiz olmadığı için Gül Sokak’tan kendi imkânlarımızla apartman sakinlerinden izin alarak A Blok girişinden B Blok’a geçici olarak kablo çekerek internet bağlantısı sağlayabildik.

5 yıldır da sokağımıza internet altyapısı sağlanması için çalmadığımız kapı kalmadı. Ancak Özlüce’deki Nilüfer Bölge Müdürlüğü’nün bize yaptığı açıklama şaşırtıcı. Bizim apartman sakinlerinden ricamız ve kendi imkânlarımızla  geçici olarak bulduğumuz çözümü gerekçe göstererek altyapınız var, deniliyor. Koskoca Türk Telekom’un çözümü bu mudur?

Yetkililerin verecekleri yanıt için teşekkür eder, sorunun bir an önce kalıcı çözüme kavuşturulmasını rica ediyoruz.

Serkan Yavaş

 

Osmangazi’den yanıt var

Sayın Günay Yumruktay, Olay gazetesinin 10 Ağustos 2022 tarihli Söz Sizde köşesinde ‘Akpınar Mahallesi Sakinleri Çözüm Bekliyor’ başlıklı bir şikâyete yer verilmiştir.

Yazıda bahse konu olan Akpınar Mahallesi 1050 konutlar bölgesinde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülmektedir. 

Konuya duyarlılığından dolayı okurunuza ve konuyu bize ilettiğiniz için size teşekkür eder, esenlikler dilerim.

Osmangazi Belediyesi
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X