Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Türk Telekom’un hizmet anlayışını anlayamadım

Merhaba. Osmangazi Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi 1251. Sokak’ta ikamet etmekteyim. Evime taşınalı 1 sene oldu, bu 1 senelik müddette Türk Telekom’un Gemlik Şube Müdürlüğü’ne, Gençosman Şube Müdürlüğü’ne ve birçok satış mağazasına internet başvurusunda bulundum.

Her seferinde kaydımı alıp, ‘bağlı bulunduğunuz sahada boş port olmadı’ğını söyleyip hizmet alamayacağımı söylediler. Fakat mahallemizde görünüyor ki benden sonra taşınan insanlar bu hizmeti alabiliyorlar, hatta benden sonra taşınan komşumla görüştüğümde ‘Başvurdum bağladılar ve kullanıyorum’ cevabı aldım.

Şimdi konunun yetkililerine sormak istiyorum. ‘2017 yılına girdik biz istediğimiz hizmeti neden alamıyoruz?’ Türk Telekom’un altyapısı bizim ihtiyaçlarımızı karşılayamıyor mu? Türk Telekom’un kalitesiz hizmeti yüzünden, aynı altyapıyı kullanan diğer firmalar isteğimize olumlu cevap veremiyorlar.

Sizlerden ricam bir an önce bunun halledilmesi. Saygılarımla.
İlkay KURT

Kaldırımların hali üzücü 

İyi günler. Fotoğrafta görülen yer, Yıldırım ilçesi Ertuğrulgazi Mahallesi Türkan Akyol Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nin ve Ali Rıza Bey Ortaokulu’nun hemen karşısındaki kaldırımlar. Önceki gün baktım Belediyemizin Park ve Bahçeler Müdürlüğü elemanları ağaç diplerini, yeşillikleri temizliyorlar. Mevsimlik bakımını yapıyorlar. Kaldırım kenarlarındaki, ağaç diplerindeki yabani otları temizliyorlar. Gerçekten teşekkür ediyorum belediyemize. Bu konularda çok hassaslar, temiz bir Yıldırım için ellerinden geleni yaptıklarına inanıyorum.

Ancak birden gözüm kaldırımlara takıldı. Kaldırım taşlarının bu hali de bir o kadar üzücü. Mahallemize yakıştıramadım.

Tabii ki, bu kaldırımların bakım ve tamiri zor bir şey değil. Muhtemelen gözden kaçıyor. Biz de hatırlatma göreviyle ve sizin aracılığınızla Yıldırım Belediyesi yetkililerine durumu izah ediyor ve gereğini rica ediyoruz.
Bir okur

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X