Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

UEDAŞ 1 aya 2 fatura düzenledi

01601300000 işletme kodlu 3198410 No’lu UEDAŞ abonesiyim.

Sayaç okuma görevlisi nisan ayında sayaç okumaya geldiğinde tarafıma boş fatura çıkarmış ve neden boş fatura yazıldığını sorduğumda bana cevaben, “Mart ayında size fazla yazılmış ondan bu ay size bir ödeme çıkmadı” dedi. Normalde bana her ay ortalama 60 TL gelirken mart ayında 90 lira gelmesini garipsemiştim düzelttiler herhalde diye düşündüm.

Ancak her zaman ödeme yaptığım bankamatikten nisan ayına ait adıma 2 adet fahiş bedelli fatura düzenlendiğini gördüm. Resmen şoke oldum. Çünkü faturanın biri 180 TL, diğeri 60 TL.

İşyerimin lambalarının geceleri açık olduğu bayrama denk gelen aylarda bile ortalama 90 TL gelirken nisan ayı için 2 adet fatura düzenlenmesine akıl sır erdiremiyorum.

İşyerimde tasarruflu spot haricinde hiçbir elektrikli alet (bilgisayar, tv, buzdolabı vs.) bulunmamaktadır

Sayaç okuma görevlilerinin yaptığı hataları tüketiciye yansıtmak hangi akla hizmettir. Anlamak mümkün değil.

En kısa zamanda yetkililerin mağduriyetimi gidermesini rica ediyorum.

Bir okur

 

Akbıyık Camii ibadete açılamıyor

 

Nalbantoğlu Mahallesi Akbıyık Caddesi Akbıyık Sokak’ta yaşayan apartman sakinleri olarak Akbıyık Camii restorasyonunun bir yıldır bir çivi çakılmadan bekliyor olması mahalle sakinleri olarak bizleri çok rahatsız ediyor, üzülüyoruz. Restorasyon adı altında başlayan çalışmanın kendi haline terk edilmiş durumu, inşat mahallinin kötü görünümü, düzensizliği, inşaat artıklarının, iskele, paravanın terk edilmiş hali inşaat süresinin bitmesinin üzerinden 6 ay geçmesine rağmen bitirilememesi tehlike arzetmektedir. Bu sahipsiz ve terk edilmişlik hali uygunsuz kişilerin o bölgede barınmalarına ortam hazırlamaktadır. Yarım kalıp terk edilmiş olan restorasyon inşaatının bir an evvel tamamlanarak bölgenin ibadethanemize yakışır bir durum ve düzene kavuşturulmasını istiyoruz. Bu arada inşaat başladığı günden beri de camimiz ibadete kapalı olduğu için camiye de gidemiyoruz.

Mahalle sakinleri adına Kani Konuşkan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X