Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

UEDAŞ sorunları çözüyor

Sayın Günay Yumruktay; köşenizde 17 Mart 2017 tarihinde yayımlanan okur talepleri, ilgili birimimiz tarafından incelenmiştir. 

Yunuseli Mahallesi’nde şikâyete konu yolda kalan direk ve şebeke bilgimiz dahilindedir. Bu yılki (2017) yatırım programımızda ilgili direğin projeli olarak deplase (yer değişikliği) edilmesi sağlanacaktır. Yüklenici firmaya yer teslimi yapılmış olup, kontrol mühendislerimiz tarafından süreç takip edilmekte ve denetlenmektedir.

***

Ayrıca ikinci talep ile ilgili şebekemizde meydana gelen arıza neticesinde teknisyen ekibimiz tarafından hızlıca müdahale edilmiş ve arıza giderilmiştir. Ancak istenmeyen arıza nedeniyle bazı abonelerimizin cihazlarının arızalandığı bilgimiz dahilindedir.

Cihazları arızalanan abonelerimiz bekletmeden yetkili servis marifetiyle cihazlarının arızalarını gidermeleri, servis fişleri ve faturalarını saklamaları gerekmektedir. İşletme Müdürlüğümüzce servis fişleri ve faturaları talep edilecektir. Bahse konu cihazları arızalanan ancak henüz başvuruda bulunmayan müşterilerimizin İşletme Müdürlüğümüze bireysel olarak dilekçe ile başvurmaları durumunda en kısa sürede incelenecek ve mağduriyetlerinin giderilmesine çalışılacaktır.

Değerli müşterilerimiz, şirketimiz ile ilgili her türlü istek, öneri ve düşünceleri için bize 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 186 numaralı çağrı merkezimiz, akıllı telefonlarda kullanılan mobil uygulamamızdan veya [email protected] adresimize e-posta göndererek ulaşabilirler. Onları dinliyor olacağız.

Bilgilerinize sunar, Esenlikler dileriz.
ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM AŞ
Kurumsal İletişim Müdürlüğü

Okul bölgesi olan kavşağa trafik lambası gerekiyor 

Bağlaraltı 2. Cadde’de yeni açılan Şehit Hasan Hüseyin Daşdemir Anaokulu ve Ortaokulu, 6 Nisan Anadolu Lisesi geçiş yolu dört yol ağzı, dört taraftan araba çıkıyor. Çocuklarımız tedirgin oluyor. Yetkililerimizden, bu kavşağa acilen trafik lambalarının konulmasını istiyoruz. Saygılarımızla.
Bağlaraltı Mahalle sakini

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X