Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

UEDAŞ’a teşekkür

Sayın Günay Bey, 25 Kasım 2016 tarihli Söz Sizde köşenizde “Sokağımızda kazı yapıldı 8 aydır bu halde bekliyor” başlıklı şikâyet yazımızın yayımlandığı günün hemen ertesi günü asfaltlanması bizleri çok sevindirdi, memnun etti. Yetkililere sokak sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum. Sokağımızın son hali fotoğrafta gördüğünüz gibi oldu.

Okuyucuların dertlerine gösterdiğiniz ilgi için size de ayrıca teşekkür ediyorum.

Topluma hizmet veren bu kuruluşların abonelerin borçlarını ödemediğinde elektriklerini kesme konusundaki hassasiyetini kendi eksiklikleri konusunda da göstermelerini beklemek hakkımızdır. Tekrar teşekkür eder iyi yayınlar dilerim. Sağlıcakla kalın.
Ömer Faruk İLHAN

Güzelyalı gibi turistik yerlere iskeleler istiyoruz

Bundan 10 yıl önce Mudanya Belediyesi’ne, ‘Güzelyalı’da ne zaman iskele yapılacak’ diye sorduğumuzda sahil projesi olduğunu, birkaç tane iskele yapılacağını söylemişlerdi. Bugün en küçük sahil kasabalarında bile birçok iskele var ve belde sakinleri buraları dolu dolu kullanıyor. Turistik güney kıyılarında bile her turistik tesisin önünde mutlaka kendilerinin yaptırdıkları iskeleler mevcutken yazın yüz bin, kışın elli bin kişinin yaşadığı koskoca Güzelyalı’da neden yok? Bugünkü şartlarda 100 metrelik bir iskelenin imalatı en fazla 15 gün sürüyor. Belediyenin bir çok hizmetten gelirleri varken yüz bin vatandaşa birkaç tane iskele çok mu? Şehrimizi yönetenlerden lütfen rica ediyoruz, önümüzdeki bahara kadar yetişecek iskeleler talep ediyoruz.

Saygılarımla.
Şaban Hikmet Ertekin

Şikâyetimiz ses getirdi ve caddemiz temizlendi…
Belediyemize teşekkürler…

Günay Bey, 23 Kasım 2016 tarihinde köşenizde “Eski Gemlik yolundaki caddeye ilgi lütfen” başlıklı şikâyet  yazımızı yayımladığınız ve yetkililere sesimiz olduğunuz için öncelikle teşekkür ediyorum.

Yazımızın yayımlanmasının hemen ardından Eski Gemlik Yolu üzerindeki çöpleri topladılar. Kaldırımları işgal eden araçları kaldırdılar. Yetkililere aracılığınızla da teşekkür ediyor ve bu hassasiyetin sürekli olmasını diliyorum. Saygılarımla.
Namık Kemal Mahallesi sakinleri adına bir okur

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X