Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

UEDAŞ’tan sokak lambaları ile ilgili açıklama: Aydınlatma zaman ayarı çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir

Sayın Günay Yumruktay; köşenizde yayımlanan bir okur talebinde Yıldırım Bağlaraltı Mahallesi 415 ve 416. Sokak’ta aydınlatma lambalarının bir süredir sabah saat 06.00’da devreden çıktığı akşam geç saatte devreye girdiği belirtilmiştir. Bu saatlerde henüz havanın karanlık olması sebebiyle karanlığa bağlı olumsuzluk yaşandığı şirketimizden konuyla ilgili gerekli çalışmanın yapılması istenmişti. 

Yayımlanan haber üzerine Yıldırım İşletme Müdürlüğü ekiplerimizce belirtilen adreste yapılan çalışmada sokak aydınlatmalarının saat 17.37’de devreye girip 08.13’te çıkacak şekilde zaman ayarı yapılmıştır. Hizmet bölgemizde aydınlatma zaman ayarı çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir.

Genel aydınlatma faaliyetlerimiz kapsamında bölgemizde yerleşim yerleri ve yol güzergâhlarında sokak ve caddelerin ışıl ışıl olmasını sağlamak üzere ekiplerimiz çalışmalarını 7/24 olarak sürdürmektedir.

Değerli müşterilerimiz, şirketimiz ile ilgili her türlü istek, öneri ve düşünceleri için bize 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 186 numaralı çağrı merkezimiz, akıllı telefonlarda kullanılan mobil uygulamamızdan veya [email protected] adresimize e-posta göndererek ulaşabilirler. Onları dinliyor olacağız. 

Bilgilerinize sunarız.

 

ULUDAĞ ELEKTRİK

DAĞITIM AŞ

Kurumsal İletişim Müdürlüğü

   

Yol çukur, su dolu ve araçlar hasar görüyor

 

 

Merhabalar, Altınova Mahallesi 2. Tepe Sokak Beşyol lambalarının girişinde yapılan kazı ile ilgili problemimizi Büyükşehir Belediyesi’ne, Osmangazi Belediyesi’ne ve 153 şikâyet hattına bildirmemize rağmen ilgili bir kişiye ulaşamadık. Resimde gördüğünüz gibi yol berbat durumda ve aşırı trafik yoğunluğu yaşanmaktadır ve araçlarımız hasar görmektedir. Yetkililerden bir an önce gerekenin yapılmasını rica ediyoruz. 

Kasım AKSU

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X