Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

UKOME kararı ile cadde araç trafiğine kapatılmış ama…

Köşe Yazısını Dinle

İyi günler Günay Bey. Size gönderdiğim fotoğraflar Mudanya Güzelyalı Eğitim Mahallesi’nden. Buradaki Burgaz Caddesi’nin İDO iskelesinin alt tarafında kalan kısmı UKOME kararı ile araç trafiğine kapatılmış.

Dondurmacılar sokağı olarak da bilinen caddenin her iki ucunda da bu kararı gösteren duyuru var ayrıca girilmez tabelası var.

Ancak burada araçlar sürekli geçiyor.

Büyükşehir Belediyesi’ne başvurdum bizim görevimiz tabelayı asmak dediler. Cadde girişindeki trafik polislerine söyledim. Onlar da bir şey yapmadılar.

Bir şehri güzelleştiren yaya yollarıdır.

Özgür Er

 

Hastanenin WC’lerine bakım, tamir ve temizlik  gerekiyor

Fotoğraflar Karacabey Devlet Hastanesi Acil Poliklinik bölümünde bulunan erkek WC’den.

Aynalar artık kullanılmayacak derecede deforme olmuş lekeler oluşmuş, WC’de el kurulama kâğıdı yok, sabunluklar bozuk, sabun yok. Yerine fırça sokulmuş delik görünmesin diye, zemindeki seramikler perişan olmuş yer yer sararmış ve kararmış durumda, lavabolarda çatlaklar var ve tiksindirici bir görüntü oluşmuş, tuvalet kâğıdı yok.

Lütfen Karacabey Devlet Hastanesi’ndeki WC’ler gözden geçirilsin. Bir çok hastane gördüm ama buradaki durum sıkıntılı. Umarım en kısa sürede genel bir temizlik, bakım ve onarım gerçekleştirilir. Saygılarımla.

Orhan Acar

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X