Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Uludağ Elektrik’ten yanıt var: ‘Güvence Bedeli iadesi’ ile ilgili okurunuzla iletişime geçilmiştir

Köşe Yazısını Dinle

Sayın Günay Yumruktay, 30 Kasım 2022 tarihli, “Güvence Bedeli İadesi Sorunu Yaşıyoruz” başlığıyla gazetenizde Söz Sizde köşesinde yayımlanan Gürsel Öndeş’in talebi tarafımızca incelenmiştir.

Türk Medeni Kanunu‘nun (701 vd.) maddelerine göre; ölüm ile miras bırakanın malları bir bütün halinde, doğrudan doğruya ve kendiliğinden mirasçılara geçtiğinden, miras bırakanın birden fazla mirasçısının olması halinde mirasçılar taşınır, taşınmaz, alacak, borç ve hakların tamamı üzerinde iştirak halinde mülkiyet hakkı sahibi olurlar. Dolayısıyla her mirasçının bu malların bütünü üzerinde hakkı bulunduğundan, bu malların idaresi ve üzerindeki tasarruf işlemleri mirasçılar tarafından birlikte yapılmak zorundadır. Tüm varislerin muvafakatı olduğuna ilişkin belgenin şirketimize ibraz edilmesi halinde süreç tamamlanacaktır.

Bahse konu abonelikle ilgili müşterimizle daha önce iletişime geçilmiş, kendisine abonelik iptali ve güvence bedeli iadesi hakkında bilgi verilmiştir.

Müşterimizin gerekli evraklarla şirketimize başvuru yapması halinde iade süreci başlatılacaktır.

Bilgilerinize.

Uludağ Elektrik Kurumsal İletişim

 Ladin Park karanlıkta kaldı!

Günay Bey, Yıldırım Akçağlayan Mahallesi’nde bulunan Ladin Park ile ilgili sorunlarımızı zaman zaman buradan dillendiriyor, sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. Yıldırım Belediyesi de sağ olsunlar gerekeni en kısa sürede yapıyorlar.

Ancak, uzunca bir süredir bu parkta temizlik ve bakım çalışmasına rağmen havanın kararmasıyla Ladin Park da karanlığa gömülüyor. Işıklandırma yok. Karanlığı fırsat bilen bir takım insanlar ve başıboş sokak hayvanları parkı doldurmuş durumda. Park çevresinden geçmek mümkün değil çünkü köpekler saldırıyor. Yıldırım Belediyesi yetkililerinin dikkatine sunuyoruz.

Semt sakinleri

Hoşgörülü ol, sevgiyle bak!

Sevgi insani tüm değerleri pekiştiren kutsiyeti olan sonsuz yıkılmaz güçtür. Bu gücün kaynağı yaratandır.

‘Yaratılmışı severiz yaradandan ötürü…’ Kalbinin mührünü kırmak karşındakini şartsız ve karşılıksız sevmekten geçer. Bakıldığında herkesin bir kaderi var insanlar kaderini yaşar.

“Birleşmiş Milletler tarafından engellilerin toplumsal yaşama tam ve diğer bireylerle eşit katılım sağlanmalarına ilişkin çalışmalar yürütülmüştür. Bu kapsamda engellilerin sorunlarına dikkat çekmek ve onları daha iyi anlayabilmek için 3 Aralık, ‘Uluslararası Engelliler Günü’ olarak ilan edilmiştir. Ülkemizde de çeşitli etkinlikler düzenlenerek eğitim, sağlık, çalışma hayatı gibi alanlarda fırsat eşitliği sağlanması ve farklılıklara saygı gösterilmesi, mekânsal erişim yanında teknoloji ve bilgiye erişimin bu bireyler için ne kadar önemli olduğuna dikkat çekilerek toplumsal farkındalık oluşturulması amaçlanmıştı”

Biz Anadolu topluluklarının tüm inanç ve değerlerinin altında sevgi denilen kutsiyetine inandığımız güç var. Tüm toplumları ayakta tutan tek güç, sevgidir.

Birlikte yaşamak ve birlikteliği korumak için  fiziki duruşuna bakmaksızın empati ile  bakmak gerek .

Yarın kimin ne olacağı belli değil.

İnsanlığın gereği güler yüzlü herkesle barışık olmak, insanları dili ve renginden dolayı ötekileştirmeden sevmek, inadına sevmek.

Dünya Engelliler Günü kutlu olsun. 

Engelsiz yaşam için mücadele eden kurum ve kuruluşları tebrik ederim.

Engel olma destek ol!

Sesimiz olduğunuz için ayrıca Söz Sizde köşesine teşekkür ederim. Saygılarımla.

Hayrettin Bulut

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X