Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Umurbey Yüzme Havuzu Kayıt-Danışma personeline buradan çok teşekkürler…

Öncelikle Olay gazetesi Siz Sizde köşenizde bizlere böyle bir öneri-şikâyet anlamında yer ayırdığınız için teşekkür ediyoruz.

Bursa’da sporu seven bir kişi olarak ara ara zaman oldukça da çeşitli havuzlara gidiyorum. Bursa’da gidip en çok memnun kaldığım yüzme havuzu olarak Umurbey Yüzme Havuzu’nu gösterebilirim.

Buradaki kalite, ilgi, alaka anlamında ilk sırada tutmaya başladım. İlk kayıt olduğunuzda sizleri kapıda güleryüzlü ve ilgili bir şekilde sabırla dinleyen, sorduğunuz sorulara sıkılmadan, ciddi bir şekilde açık ve net iletişim kurabilen Kayıt-Danışma personeli karşılıyor.

En azından sorduğumuz sorulara eksiksiz ve net cevap veriyor. Havuza gelen müşterilerle de konuşuyoruz, kendilerinden çok memnunlar. Telefonla veya yüz yüze, çoğu yüzme havuzunda bu kadar ilgilenen bir personel ben göremedim.

Çok beyefendi ve müşterilerine en iyi hizmeti vermeye çalıştığı için buradan Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’ye ve diğer yetkililerine çok teşekkür ederim.

Belli ki işinin ehli insanlar.

Ne yazık ki, böyle insanlarla nadiren karşılaşıyoruz. İnsanlar sabırlı, güleryüzlü, ilgili ve liyakat sahibi çalışanlarla karşılaşmak istiyorlar. Bu da insanların sanırım en doğal hakkı.

Böyle liyakatlı personelin belediyelerimiz bünyesinde çoğalması vatandaşlar olarak bizleri çok memnun edecektir.

Bir vatandaş

 

Bisiklet kullanımı özendirilirken yollar da ona göre düzenlenmeli
 

Günay Bey, kendim emekli bir eğitimciyim. Bisiklet kullanmayı çok seviyorum. İmkânım ölçüsünde sürekli bisiklet kullanıyorum. Belediyelerimizin olumlu teşviki de bu yönde. Bu anlamda kendilerine müteşekkirim tabii ki.

Ancak, insanları bisiklet kullanmaya teşvik ederken ona uygun yollar düzenlenmeli. Bir farkındalık yaratılmalı diye düşünüyorum. Örneğin, yakın zamanda Orhaneli Kavşağı’nda güzel bir düzenleme yapıldı. Ama, insanları araç yerine bisiklet kullanmasını tavsiye ve teşvik eden yetkililerimiz bu düzenleme yapılırken bisiklet kullananları hesaba katmamış. Düzenleme yapılırken kaldırımların yüksekliği bisiklet kullananlar için hiç uygun değil. Yani, bisikletli birisi bu güzergâhı kullanamaz.

Sonuç olarak, yetkililerimizden ricam, düzenlemeler yapılırken kaldırım yükseklikleri bisiklet kullananlara göre düzenlensin.

Umarım yetkililer de bir duyarlılık gösterir ve bu önerimi dikkate alırlar. Şimdiden teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.

Emekli öğret. Şerafettin M.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X