Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Uygun olan boş yerlere banklar konulamaz mı?

 

Yıldırım Belediyesi vatandaşın şikâyetini çözdü

10/8/2017 tarihli gazetenizdeki Söz Sizde köşenizde yayımlanan “’Düğün Yapılması Yasaktır’ Tabelasının Altında Her Gün Düğün” başlıklı, Yavuzselim Mahallesi semt pazarı alanında düğün yapıldığı yönündeki okurun şikâyeti incelenmiştir.  Belediyemiz Zabıta ekipleri ve kolluk kuvvetlerinin müşterek çalışması sonucu söz konusu pazar alanında yapılan düğünlere gerekli müdahaleler yapılmaktadır.

Bilgilerinize sunarız.
Yıldırım Belediyesi
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Ayvalı Dere ne durumda? 

25 Haziran 2016’da ekte yer alan haber sizin köşenizde yayımlandı. Fakat herhangi bir çözüm veya çalışma yok. Ayvalı Dere ve çevresi için ne zaman düzenleme yapılacak? Yetkililer cevap verirse memnun oluruz.

İyi çalışmalar..
Abdulvahit Erkan

Engelli pasoları ücretsiz olamaz mı?

Günay Bey, iyi günler. Yüzde 96 engelli bir vatandaşım. Tedavi amaçlı Bursa’ya şehir dışından gelip gidiyorum. Bugüne kadar birçok şehire gitmek durumunda kaldım. Engelli olduğum için de her gittiğim şehirde o ilin Belediyesi’nin verdiği seyahat kartı alıyorum. Ancak, Bursa’da, toplu ulaşım konusunda diğer illerde olmayan bir durum dikkatimi çekti ve Bursa’daki yetkililerin dikkatine sunmak istedim.

Hiçbir ilde engelli için paso çıkarılırken vize ücreti alınmamakta.

Bursa’da ilk vizede 20 lira, vize yeniletmede de 15 TL ücret ödedim. Belki tabii ki ücretli olabilir ama bu kadar yüksek olmasına gerek var mı?
Mustafa Kocaman

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X