Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Vatandaş soruyor: Ankara Yolu üzerindeki metruk binanın akıbeti ne olacak?

Köşe Yazısını Dinle

2020 yılından beri bu sütunlarda birçok kez dile getirildi. Yetkililerin dikkatine sunuldu. Bahsettiğim yer Yıldırım ilçesine bağlı Anadolu Mahallesi’nde Ankara Yolu üzerindeki eski yabancılar şube müdürlüğü binası. Birkaç senedir metruk bina şeklinde duruyor.

Zaman içinde bağımlıların mekânı haline gelen bina, harabeye döndü.

Birçok defa sesimiz olup köşenizde yer verdiniz. Yetkililer sesimizi duyup bina için birtakım önlemler aldılar, çevresi metal panellerle kapatıldı, parçalanan kapı pencerelerin yeri tuğlalarla kapatıldı. Ancak, yine bir takım insanlar tarafından bu tuğlalar sökülüp yine içeri girmeyi başardılar.

Bu metruk hale gelen bina için herhangi bir gelişme yok maalesef. Ne olacağı, ne yapılacağı belli değil.

Yıldırım Belediyesi’nin ve gerekse diğer şehrimizi yöneten yetkililerin dikkatine sunuyor bir an önce metruk hale gelen bu bina ile ilgili çözüm bulunmasını istiyoruz.

Binanın mahalle sakinlerine hizmet verecek bir hale getirilmesini talep ediyoruz.

Yetkililerin konuyla ilgili verecekleri yanıtı beklemekteyiz.

Mehmet Yardımcıoğlu

Türk Telekom mahalledeki internet sorununu çözdü

4 Kasım 2022 tarihinde Söz Sizde köşesinde ‘Kablo Hırsızlığı Mahalleliyi Bıktırdı, İnternetsiz Kaldılar’ başlıklı okur şikâyeti üzerine Türk Telekom yetkilileri süreç içerisinde şifaen konuyla ilgili bilgilendirme yapmış olup, en son pazartesi günü tekrar bilgilendirme yaparak ‘Arabayatağı Mahallesi Güneşli Sokak’ta meydana gelen internet arızası sorununun çözümlendiği’ bilgisini vermiştir.

PINAR HEMŞİREYE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Merhaba Günay Bey. Önceki gün, Bursa Şehir Hastanesi Kardiyoloji Bölümü’nde EKG çektirdim. Tansiyon ve EKG çekimini yapan hemşire Pınar Yapılcan’a, tüm hastalara yardımı ve nazik davranışlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Elleri dert görmesin.

Osman Yırtımcı

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X