Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Vatandaş soruyor: Sakarya Mahallesi’nde Hastane Caddesi ne zaman asfaltlanacak?

Köşe Yazısını Dinle

Osmangazi ilçesi Demirtaş Sakarya Mahallesi Hastane Caddesi sakinleri olarak her yıl düzenli olarak vatandaşlık görevimizi yerine getiriyoruz. Ev ve çevre vergilerimizi Osmangazi Belediyesi’ne ödüyoruz.  Fakat söz konusu Hastane Caddesi’nde tüm alt yapı çalışmaları tamamlandı, yerleşim alanları büyük ölçüde  sitelerle dolmuş durumda.

Fakat yaz aylarında güneşli havalarda caddeden kalkan tozdan evimizde cam açamıyor, kışın da yağmurlu havalarda çamur deryasına dönen yolda yürüyemiyoruz.

Osmangazi Belediyesi’nden her mevsim vatandaşı zor durumda bırakan bu sıkıntıdan kurtarmasını, Hastane Caddesi’nin artık asfaltlanmasını ivedilikle bekliyoruz.

Bölge sakinleri

Yıldırım Belediyesi’ne ve BUSKİ’ye teşekkür

Yıldırım ilçesi Ertuğrulgazi Mahallesi 4. Mutlu Sokak’ta içme suyu şebekesi borusundaki soruna kısa sürede müdahale eden BUSKİ’ye, akabinde bozulan asfaltı ve kaldırımı kısa sürede tamir eden Yıldırım Belediyesi’ne ve onarımı gerçekleştiren sahadaki ekiplere sokak sakinleri adına teşekkür ediyorum.

İbrahim Kahveci

Semt pazarları da denetlensin

Geçtiğimiz günlerde mahallemizdeki semt pazarına gittim. Tezgâhtaki etikette 3 kilo 25 TL yazıyordu. İhtiyacım olan ise 2 kg. Pazarcıya 2 kg alacağımı söyledim, kilosu 8 TL dedi. 2 kilo 16 TL ise 3 kilosu 24 TL etmez mi? 1 ton üründe bin TL fark eder. Bu ekonomik şartlarda kuruşun hesabını yapar hale geldik.

Esnafın da bu konuda duyarlı olmasını rica ediyor, Zabıta birimlerinin de gerekli denetimleri yapmalarını rica ediyorum.

Bir okur

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X