Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Vatandaşın nefes aldığı yeşil alanın kapısına neden kilit vuruldu?

Köşe Yazısını Dinle

Günay Bey merhaba. Söz Sizde köşenizi sürekli takip etmekteyim. Kentimizde yaşanan sorunların çözümüne sunduğunuz katkıdan dolayı öncelikle teşekkür ederim.

Işıktepe OSB’deki Meşeli Park’ın kapılarına neden kilit vurularak halkın girişine kapatılmış durumda.

Çevre fabrikalarda çalışanlar olarak öğlen molalarında gidip fabrikaların gürültüsünden sıyrılıp, temiz hava solumak için bir sığınak olan kullandığımız bu yerin durumu hakkında bilgi edinmek istiyoruz.

Öğrendiğim kadarıyla BTSO’ya ait olan bu park daha sonra özel mülke verilmiş.

Bir parkın, yeşil alanın kapılarına neden kilit vurulur anlayabilmiş değilim.

Yetkililer bu konuda bilgilendirirse memnun olurum.

Saygılarımla.

Ömer Tütüncüoğlu

 

‘Kan Acil Değil Sürekli İhtiyaçtır’

Birçok sosyal destek projeleriyle tanıdığımız Beşir Derneği, geçtiğimiz hafta sonu Kızılay’ın da işbirliği ile “Kan Acil Değil Sürekli İhtiyaçtır’ sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenledi. Nilüfer’deki Mihraplı Camii bahçesinde kurulan standlarda ve Kızılay araçlarında gönüllüler 3 günde 208 ünite kan bağışı yaptı. Beşir Derneği Nilüfer Şube Başkanı Muttalip Varol da “Kızılay ve Beşir Derneği işbirliği ile gerçekleştirdiğimiz kan bağışı kampanyalarımız yıl boyunca diğer ilçelerimizde de devam edecek. Bu konuda duyarlı vatandaşlarımızın destek olmalarını rica ediyoruz” dedi.

 

Biz de bu projeye katkı sunan, duyarlılık gösteren herkese teşekkür ediyoruz.

 

T. Mehmet Ali Caddesi’nin asfalta ihtiyacı var

Bursa’nın ve Yıldırım’ın belki de en eski caddelerinden biri ve trafiği oldukça yoğun olan Yeşilyayla olarak bildiğimiz Tayyareci Mehmet Ali Caddesi’nin asfaltının yenilenmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü, yollar o kadar bozuk ki. Birçok yeri yamalarla geçiştirilmiş, rögar kapakları yoldan ya üstte kalmış ya da çökmüş durumda.

Mustafa Karaçoroğlu

 

B12 hattının yoğunluğu

Hamitler TOKİ güzergâhında hizmet veren B-12 hattında yaşadığımız sıkıntı maalesef hiç bitmiyor. O kadar yoğun ve sefer aralıkları fazla ki insanlar bu soğukta durakta beklerken hasta olur.  Bu sıkıntıyı vatandaş olarak bizler yaşıyoruz, BURULAŞ da fark etmiyor mu?

Bir okur

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X