Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Ve nihayet Ankara Yolu üzerindeki metruk bina ilgili güzel haber geldi

Köşe Yazısını Dinle

Ve nihayet… Uzunca bir süredir bu sütunlarda Yıldırım ilçesi Anadolu Mahallesi’nde şimdilerde metruk halde bulunan eski Yabancılar Şube Müdürlüğü binasının durumu hakkında birçok defa okurlarımızın gönderdiği yazıları paylaştım.

Bu süre zarfında da yetkililerden de herhangi bir açıklama gelmemişti.

En son 29 Aralık 2022 tarihinde yine Söz Sizde köşesinde okurumun yazısında anlattığı gibi metruk haldeki binanın akıbeti sorulmuştu?

Ve sonunda, Yıldırım Belediyesi’nden bu metruk bina ile ilgili güzel bir haber geldi.

Yıldırım Belediyesi’nin gönderdiği yanıtı sizlerle paylaşıyorum:

29 Aralık 2022 tarihli Olay gazetesi Söz Sizde köşesinde yayımlanan “Vatandaş Soruyor: Ankara Yolu Üzerindeki Metruk Binanın Akıbeti Ne Olacak?” başlıklı, Anadolu Mahallesi’ndeki metruk halde bulunan, eski yabancılar Şube Müdürlüğü binası ile ilgili çözüm bulunması gerektiğini ifade eden okur şikâyeti incelenmiştir.

Söz konusu bina; Yıldırım İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Hizmet Binası olarak projeleri tamamlanmış olup, yapım ihalesi aşamasındadır.

Yakın zamanda yapımına başlanacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

Yıldırım Belediyesi
Basın ve Yayın Müdürlüğü

 

Söz Sizde köşesi okurlarının dikkatine!

Değerli Söz Sizde köşesi okurları, çevrenizde yaşadığınız sorunları, önerilerinizi, teşekkürlerinizi, talep ve şikâyetlerinizi fotoğraflayıp WhatsApp hattı üzerinden, [email protected] mail adresi, facebook/ messenger veya Instagram üzerinden çok daha rahat bir şekilde bize ulaşabilirsiniz.

Ayrıca, Söz Sizde köşesini www.olay.com.tr internet sayfamızdan düzenli olarak takip edebilirsiniz.

1 adet yorum var

Bir adet yorum var

  1. Tebrikler OLAY,tebrikler Günay bey,tebrikler duyarlı ve ülkeisni,millet,ni seven OLAY OKURU kardeşlerim.
    Yapılan yanlşları,uğranılan haksızlıkları dile getirerek meşru dairede sorunun çözülmesini sağlamak DEMOKRASİMİZİN Gelişimine de katkı verecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X