Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Yaklaşık 3 metre derinlikteki çukur yoldan geçenleri tedirgin ediyor

Köşe Yazısını Dinle

Yıkılan Atatürk Kapalı Spor Salonu’nun yakınındaki yolda bir çukur var. Yaklaşık neredeyse 3 metre derinliği var. Genişliği de bir insan girebileceği kadar. Haliyle yoldan geçenler için büyük tehlike oluşturuyor. Üstüne küçük bir tahta konulmuş, bu da riskli.

Umarım yetkililer en kısa zamanda bu tehlikeli duruma bir çözüm bulurlar.

Bir okur

 

Kaldırımlar tamam ya asfalt?

Osmangazi ilçesi Hürriyet Caddesi’nde kaldırım ve tretuvar çalışması yapıldı. Ancak, yolun yani asfaltın durumu içler acısı. Vatandaşlar olarak aylardır asfaltın yenilenmesini bekliyoruz. Bu kısıtlama günlerinde asfaltın bir an önce yapılmasını rica ediyoruz.

Yüksel Korkmaz

 

olay.com.tr’de köşe yazıları artık sesli…

Her şeyin dijitalleştiği dünyaya gazeteler de ayak uyduruyor. Görme engelliler için veya araç kullanırken radyo dinler gibi köşe yazılarını da dinleyebilmek artık mümkün. Olay Medya Yayın Kurulu Üyesi Orhan Güney yönetimindeki Bursamızın en güçlü yerel haber portalı olay.com.tr bu alan da bir çığır açtı. Telefonunuza yüklediğiniz olay.com.tr uygulaması ile veya evinizde bilgisayar başında olay gazetesinde yayımlanan köşe yazılarını artık sesli de dinleyebileceksiniz.

 

Dikkat! Yıldırım’da su kesintisi

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü İşletmeler 1.Bölge Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Yıldırım ilçesi Esenevler Mahallesi Hacı Ali Sokak, Eren Sokak ve Esen Cami Sokak ile civarında 30.1.2021 – 28.2.2021 tarihleri arasında 10.00 – 18.00 saatlerinde zaman zaman  su kesintisi yapılacaktır. Tedbirli olması rica olunur.

Büyükşehir Belediyesi

 

Söz Sizde okurlarının dikkatine!

Değerli okurlarım, sizlerin sesi olan Söz Sizde köşesine telefonla, [email protected], [email protected] mail yoluyla, Instagram ve Facebook sosyal medya hesaplarımdan da ulaşabilirsiniz. Sizlerden ricam, yazılarınıza lütfen ad, soyad ve iletişim kurabileceğim bir telefon eklemeniz ve şayet isminizin yayımlanmasını istemiyorsanız bunu belirtmeniz yeterlidir.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X