Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Yaptırdığım hayrat çeşmesi artık akmıyor

Altıparmak Caddesi üzerinde, 10 sene önce muhtarlık dönemim de Belediye Encümen kararıyla yaptırmış olduğum ve bugüne kadar da faturasını bizzat ödediğim hayrat çeşmesi ve çevresine yaptırdığım oturma yerleri ile birlikte tahrip edilmiş, kullanılamaz hale gelmiştir. Hayrat çeşmesinin suyu kesilmiş.

Buna bir anlam veremedim. Neden böyle bir şeye gerek duyuldu.

Eğer amaç yeni çeşme yapmak ise çarprazında bulunan Şehabettin Paşa Camii’nin etrafında uygun yerlere yapılabilir.

İlgililerden bugüne kadar herhangi bir yanıt alamadım. Aracılığınızla ilgililere seslenmek istiyorum.

Su faturasını ölene kadar tarafımdan ödeyeceğim çeşmenin ve çevresine yaptırdığım dinlenme yerinin yeniden yapılmasını ilgililerden rica ediyor, gereğinin yapılmasını arz ediyorum.

Eski Kuruçeşme Mahalle Muhtarı

 

Değirmenlikızık Mahallesi sorunlarına çözüm istiyor

 

Şehrimizin en kalabalık mahallelerinden olan Yıldırım’a bağlı Değirmenlikızık Mahallesi sakinleri olarak belediyemizden rica ediyoruz.

Mahallemize spor alanları (yüzme havuzu, spor kompleksi vb.) istiyoruz.

Gençler için sadece bir adet top sahası var. Çocuklarımız maalesef oyun oynayacak yer bulamıyorlar. Yapılan yerlerde de yeşil alan mevcut değil. Bizler çocuklarımızla beraber gezip, dinlenebileceğimiz, spor yapabilecek alanlar istiyoruz. Yaşlılarımız için yürüme yolları istiyoruz.

Pazar alanımız ise yarısı yokuşa kurulan bir alan ve çok küçük. Kış aylarında su içinde yürümek zorunda kalıyoruz. Diğer mahallelere yapıldığı gibi bizler de kapalı pazar yeri istiyoruz.

Belediyemizin bu konulardaki hassasiyetini biliyor ve en kısa sürede sorunlarımıza çözüm bulacağına inanıyoruz. Saygılarımızla.

Değirmenlikızık Mahallesi sakinleri

 

Sakarya Sokak’ın sorunu çözüldü

 

Köşenizde 15 Nisan tarihinde yayınlanan okur talebinde Osmangazi ilçesi Atıcılar Mahallesi 3. Sakarya Sokak’ta aydınlatma lambasının bir süredir yanmadığı belirtilmişti.

Söz konusu haberi değerlendiren Osmangazi İşletme Müdürlüğümüze bağlı teknik ekiplerce yanmayan armatür arızası aynı gün içerisinde tespit edilerek tamiri yapılmıştır.

Bilgilerinize sunarız,

ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.

Kurumsal İletişim Müdürlüğü

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X