Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Yavuzselim-Ulus-Mevlana hattındaki 21/A No’lu otobüsü mahalleli tekrar istiyor

Yavuzselim-Ulus-Mevlana mahalleleri hattında çalışan 21/A hat No’lu otobüs kaldırılmıştır. Mahalleli olarak bunun gerekçesinin açıklanmasını istiyoruz.

Ulus-Mevlana-Yavuzselim hattında çalışmakta olan 21/A No’lu hattın tekrar hizmet vermesini mahalle halkı olarak istiyoruz. Bununla ilgili otobüs hattının kaldırılmasının gereksiz olduğunu düşünüyoruz.

Bir insan düşünün, şehir merkezine ya da Ulucami tarafına gitmek istese Arabayatağı metro istasyonuna çıkması gerekiyor. Fomara Meydanı’nda inip tekrar taksiye binmesi gerekiyor.

Bu hattı kaldıranlara soruyorum. Yavuzselim- Mevlana- Ulus’ta oturanlar ikinci sınıf vatandaş yerine konulmuş hissediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız’dan, BURULAŞ’tan, UKOME’den, bu hattın tekrar hizmet vermesini ya da BURULAŞ’ın otobüslerinden bu hatta konulmasını rica ediyoruz.

Şehir merkezine gitmek için iki araç değiştirmemiz gerekiyor bu konunun çözümlenmesini Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’den rica ediyor, mahalleli olarak gerekenin yapılacağına olan inancımızla saygılarımızı sunuyoruz.        
Turan Bilener

Samanlı Mahallesi önce doğalgaz istiyor 

İyi çalışmalar. Geçen haftalar içinde Samanlı Mahallesi’ne hastane yapılacağı söylenmişti. İmar verilmeyen, ara sokaklarda doğalgazı olmayan ve yaklaşık 12-13 fabrika ve boyahanenin olduğu bir yere hastane yapılacak diyorlardı. Peki yıllardır bu boyahanelerin kimsayasal kokularını ve kirlettiği havayı bizler soluyor,  zehirleniyoruz. Samanlı Mahallesi’nin yüzde 80’i kömür kullanırken bu bölgeye hastane uygun mudur? Fabrikaları sanayi bölgesine taşımak gibi bir niyet var mıdır acaba? Doğalgaz, Şırnak’a kadar ulaşmışken Samanlı Mahallesi’ne bir türlü gelmiyor. Açıkçası bizler merak ediyoruz ve vatandaşlar olarak bilgilenmek istiyoruz.

Saygılarımızla.
Samanlı Mahallesi sakinleri

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X