Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Yaya kaldırımı işgalini kimse önleyemiyor mu?

Köşe Yazısını Dinle

Size ileteceğim bu konuyu daha önce Büyükşehir Belediyesi’ne ilettim. Bahse konu olan yer Yıldırım ilçesi Siteler Mahallesi’nden.

İlgili birimlerden devamlı telefonla arandım ve olayı başka bir birime ileteceklerini söylediler. Ben de sorunun çözümleneceğini umut ettim.

Ancak, son olarak size de gönderdiğim ve tarafıma gönderilen elektronik postada “Sayın Mutlu Karadeniz, talebiniz Belediyemizce değerlendirilmiştir.

2918 sayılı Trafik Kanununa göre; Madde 60,61 “Araç parklanmasının yasak olduğu yerler” başlığında, otopark giriş ve çıkışlarında parklanmanın yasak olduğu belirtilmiştir. Buna rağmen yapılan parklanmaların Zabıta veya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü tarafından denetlenmesi gerekmektedir.

Konu ilgisi nedeniyle Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’ne iletilmiştir” ifade edilmekte.

Farklı araçların farklı zamanlarda kaldırımları nasıl işgal ettiğini fotoğraflar yeterince anlatıyordur sanırım.

Engelli yolunun da parklanmalar sonucu kapatıldığı, yayaların nasıl zor durumda kaldığı, kaldırımın yola sıfır olduğu açıkça görülmekte.

Büyükşehir Belediyesi veya ilgili kurumlardan ricam, şehrimizin ve ilçemizin de sürekli sorunu olmaya devam kaldırım işgallerinin önlenmesi, kaldırımların yayalara bırakılmasıdır.

Şimdiden sorunu çözme konusunda hassasiyet gösteren tüm kurumlara teşekkür ederim.

Saygılarımla.

Mutlu Karadeniz


Şirinevler’de başıboş köpeklerle başımız dertte

Yıldırım’a bağlı Şirinevler Mahallesi 82’nci Sokak’ta yaşayan vatandaşlar olarak başıboş köpekler nedeniyle sokağa çıkamaz hale geldik. Toplu halde dolaşan köpekler ne zaman dışarı çıksak saldırıyor. Resmen evlerimizde hapis hayatı yaşıyoruz. Birçok kişiyi köpeklerin arasından zor kurtardırık. Müdahale etmeniz için birilerinin ölmesi mi gerekiyor? Sürekli toplu halde köpekler sokağımıza bırakılıyor. Lütfen köpekleri buradan toplayın. Evlerimizde hapis olmak istemiyoruz artık.

Mahalle sakinleri

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X