Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

YEBUDAK’tan anlamlı sosyal sorumluluk projesi

Yeşil Bursa Dağcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği olarak “Canlılar için doğaya yemek bırakmaya sende var mısın?” sloganı ile çıktığımız etkinliğimizi Huzur Bakım Evi Sakinleri ile birlikte gerçekleştirdik.
Onlar için de çok güzel bir etkinlik ve rehabilitasyon oldu.
Onların yüzlerindeki mutluluğu görmek bizleri de mutlu etti doğal olarak.
21 hayvan ve doğasever ile birlikte ormandaki sahipsiz dostlarımıza mama bıraktık.
‘Her kim aç bir hayvanı beslerse aynı zamanda kendi ruhunu besler’ sözünden yola çıkarak bizler de önceki gün dostlarımız ile birlikte kendi ruhlarımızı besledik.
Faaliyetimizde yüreklere dokunan anlar yaşadık.
“Kedi köpek gibi’’ deyimini yalanlarcasına birlikte aynı yerde yaşayan, aynı yerden yemek yiyen dostlarımıza şahit olmak bizleri ziyadesiyle mutlu etti.
Bu faaliyette bizleri yalnız bırakmayan Huzur Bakım Evi ailesine teşekkür ederiz.
“Hayvanseverler özel bir insan türüdür. Ruhu cömert, duygudaşlık dolu belki biraz duygusallığa meyilli ve en az bulutsuz bir gökyüzü kadar yürekli.’’
John Grogan
Kadir Soyaltın rehberliğinde; faaliyetimiz Kestel ilçesine bağlı Dudaklı Köyü köy kahvesinde başladı.
Ardından yollarda ve orman içinde sahipsiz dostlarımıza mama bırakarak sırasıyla Dudaklı Köyü ve Narlıdere Köyü’nden geçerek Gölbaşı Çınarlı Yolda sona erdi.
Yeşil Bursa Dağcılık İhtisas Spor Kulübü olarak emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
YEBUDAK Yönetim Kurulu adına
Sema Kızılaslan

Acemler-Nilüfer arasında durak yapılacaktı?

Sayın Günay Bey; Acemler ve Nilüfer metro istasyonunun arasına alışveriş merkezleri ve odunluk bölgesine ulaşımı kolaylaştıracak bir durak yapımı için çalışma yapılıyordu ne var ki bu iş yıllar oldu halen bitirilemedi tabelaları var fakat süreçte hiç ilerleme yok. BURULAŞ’ın yaptığı çalışmalarda süreç neden bu şekilde bir türlü ilerlemiyor acaba? Bu istasyon birçok yolcunun hem zaman hem ulaşım hem de maliyeti açısından çok faydalı olacaktır. Vatandaş olarak beklentimiz bu çalışmanın en kısa sürede tamamlanarak kullanıma açılmasıdır. Ayrıca neden bu kadar zamandır tamamlanamadığını merak etmekteyiz.
Saygılarımla.
Adının yayımlanmasını istemiyor

1 adet yorum var

Bir adet yorum var

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X