Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Yeni Gemlik Mezarlığı’nda birtakım aksaklıklar var

​Sevgili Günay Bey; önceki gün Gemlik Belediye Mezarlığı’nda üzüntüyle karşılaştığım bazı konuları sizin ile paylaşmak ve gördüğüm aksaklıkları yetkililerin dikkatine sunmak istedim. Eski mezarlığın yanına yapılan, Büyükşehir Belediyesi tarafından Gemlik halkına sunulan yeni mezarlığın hali kaderine terk edilmiş bir havası vardı. Hizmetinden dolayı ayrıca Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. İlçemizin gerçekten ihtiyacı olan bir sorunu halletti. Ama burada birtakım aksaklıklar gözüme çarptı. Umarım yetkililerimiz bu aksaklıkları gözden geçirir ve hem Belediyemize hem de halkımıza yakışır bir görünüm ortaya çıkar. Saygılarımla.

Gökhan Tezgelir
 

 

Kavşakta trafik çilesi

 

​Bizler Millet Mahallesi Derya Caddesi sakinleriyiz. Caddemizin başında yeni açılan bulvarın kavşağı ile ilgili sıkıntımız var. MOBESE merkezinin bulunduğu bu kavşakta 2, 3 günde bir çoğunlukla aksamlari 18.00-20.00 saatleri arası bazen de gün içinde rastgele saatlerde fotoğrafta görüldüğü gibi trafik kitlenmekte. Bu kavşağın bulundugu noktanın 100 m., 200 m., ilerisinde trafik ışıkları olmasına rağmen bu kavşakta bir trafik lambası bulunmamaktadır. En küçük bir kazada ya da sorumsuz sürücüler yüzünden trafik kilitlenmektedir. Bu kavşaktaki sorunun çözülmesi için yetkililerin trafik ışıklarını burada bir an önce devreye sokmalarını rica ediyorum. Saygılarımla.

Doğan Çiçek

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X