Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Yeni metro hattı için öneri ve tavsiyeler

Günay Bey merhaba; 28.11.2016 tarihli gazetenizde Ahmet Emin Yılmaz Bey’in köşesinde ‘Metroda Hayal Gerçek Oluyor’ başlıklı yazısını okudum. Bir Bursa yerlisi olarak sizin aracılığınızla Sayın Belediye Başkanımıza ve yetkililere seslenmek istedim.

Çalışması başlatılan ve Osmangazi metrosu adı verilen bu metro güzergâhının Acemler’den başlayıp Eski Batı Garajı istikametinden Hüdavendigâr Parkı’na dönüp buradan Dikkaldırım Mahallesi’ni de geçerek Çekirge Meydanı’na çıkmasını oradan Altıparmak’tan Heykel’e ulaşmasını;

1- Sonradan planlanabilecek olan Beşevler, Üçevler, Çalı, Kayapa, Hasanağa metrosuna entegrasyonda kolaylık sağlayabilir.
2- Stadyuma girişi kolaylaştırır.
3- Hüdavendigâr Parkı’na ulaşımı kolaylaştırır.
4- Çekirge Devlet Hastanesi ve askeriyenin yerine yapılacak hastaneye ulaşımı kolaylaştırır.
5- Çekirge semt olarak rahatlar.
6- Ana metroya mesafe biraz açılmış olur. (Sırameşeler tarafı) şekliyle düşünerek daha verimli olacağı kanaatindeyim. Yani yapılacak hattın 39 No’lu otobüs güzergâhını kullanmasını tavsiye ediyorum.

Ve bir önerim de; belediyelerimizin Bursa etrafında 5 yıllığına hiçbir yeri imara açmamalarıdır.

Bu zaman zarfında şehrimizdeki müteahhitlerin kentsel dönüşüme ağırlık vererek şehri bir an önce dönüştürmeleri, bu arada belediyelerimizin yeni açacakları yollarla ileride imara açılacak olan yerleri planlamaları daha kolay olacaktır.

Hem Bursa çok yayılmayacaktır hem de şehir depreme bir an önce hazırlanacaktır.

Saygılarımla.
İsminin yayımlanmasını istemiyor

UEDAŞ: Fasıl Sokak’taki sorun giderildi

Sayın Günay Yumruktay, köşenizde yayınladığınız okur talebi ilgili birimimizce incelenmiştir.

Bahse konu adres olan Mudanya Fasıl Sokak sakinleri, ilgili adreste yapılan çalışmanın sonunda yolun asfaltlanmadığını belirterek gerekli çalışmanın tamamlanması istenmektedir.

Yayınlanan haber üzerine teknik ekiplerimizce yapılan incelemede Bademli Mh., Rota Cd., Fasıl Sokak adresinde 26 Kasım Cumartesi günü asfalt kaplama çalışması yapılarak sorun giderilmiştir. Son durum fotoğrafı ekte gönderilmektedir.

Değerli müşterilerimiz, şirketimiz ile ilgili her türlü istek, öneri ve düşünceleri için bize 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 186 numaralı çağrı merkezimiz, akıllı telefonlarda kullanılan mobil uygulamamızdan veya [email protected] adresimize e-posta göndererek ulaşabilirler.

Onları dinliyor olacağız.
Bilgilerinize sunarız.
ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM AŞ Kurumsal İletişim Müdürlüğü

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X