Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Yeşilyayla Caddesi ve TMA Caddesi’nde değişen bir şey yok

Geçtiğimiz günlerde gazetenizde bir haber vardı. Teyyareci Mehmet Ali Caddesi’ndeki kaldırım işgaline izin verilmeyecek gibi. Bu konuda Yıldırım Belediyesi’ni ve dolayısıyla Belediye Başkanımızı takdir ve teşekkür ediyoruz. 

Ancak, ne var ki, denetimlerin yetersizliği mi, bazılarının belediyeyi de ciddiye almaması mı dersiniz, ne dersiniz bilmiyorum ama değişen pek fazla bir şey yok.

Belki kaldırımdaki işportacılar, tezgâh açanlar yok. Gerçi Zabıta’nın en etkili olduğu konu burası sanırım. İşportacı kovalamak gibi…

Özellikle büyük marketlerin ve mağazaların ürünleri kaldırımları işgal etmeye devam ediyor. Yine manav tezgâhlarını kaldırıma rahatlıkla bırakabiliyorlar. Yine etekler, pantolonlar, çocuk kıyafetleri askılarda kaldırım kenarında, ortasında boy gösterebiliyor.

Belki ramazan dolayısıyla tabureler kaldırımı işgal etmiyor ama, otobüs durağına araç park edebiliyor veya durulmaz tabelasının dibinde durup, aracını bırakabiliyor.

Yani, esnafımız, vatandaşımız yine yapacağını yapıyor. Kural dinleyen yok!

Tekrar, Yıldırım Belediye Başkanımıza konuya gösterdiği hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyor, denetimlerin devam etmesini rica ediyoruz.

Bir vatandaş

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X