Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Yıldırım Belediyesi okur şikâyetini sonuna kadar takip ediyor

Günay Bey merhabalar.

Daha önce 4 Şubat 2017 tarihinde yayımlanan haberinize cevap yazmış ve siz de 7 Şubat 2017 tarihinde cevabımızı yayımlamıştınız.

O yazıda ilgili şikâyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ileteceğimizi ve sonucunda size tekrar bilgi vereceğimizi ifade etmiştik.
İşte o cevabı ek’te sunuyoruz. Başarılarınızın devamını dileriz. İyi günler…
***
 
4/2/2017 tarihli köşenizde yayımlanan “Havamızı Böyle Kirletiyoruz” başlıklı, Yeni Mahalle Şehit Oksan Altınay
Caddesi’nde bir apartmanın ısınma amacıyla kömür yakması sonucunda bacasından yoğun şekilde siyah duman çıkmasından dolayı hava kirliliğine sebebiyet verdiği yönündeki haberiniz Belediyemiz Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nce incelenmiştir.
Söz konusu şikâyet hakkında yetkisi dolayısıyla ilgili mevzuat hükümleri kapsamında değerlendirmenin yapılabilmesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi’ne bilgi verilmiş olup yapılan denetimler sonucunda gerekli
kontrollerin yapıldığı ve apartmanın yakıt kazanının çıkışına sulu sistem filtre takılarak mahzurun giderildiği görülmüştür.

Bilgilerinize sunarız.
Yıldırım Belediyesi Basın Yayın
ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Kumyaka çok güzel bir belde ama…

Günay Bey iyi günler diliyorum öncelikle.

Ben emekli bir vatandaşım ve İnegöl’de ikamet etmekteyim.

Gazetenizi ve Söz Sizde köşesini sürekli takip ediyorum. Geçtiğimiz günlerde havanın da güzel olmasını bilerek ailemle birlikte Mudanya Kumyaka Köyü’ne gittik. Burası gayet güzel, yerli turistin özellikle tercih ettiği beldelerden birisi. Özellikle hafta sonları çok kalabalık oluyor.

Buradaki birkaç gözlemimi sizlerle ve okurlarınızla paylaşmak istedim.

Kumyaka’ya girişte Kumyaka Kadınlar Dayanışma Derneği’ne ait bir lokal var. Kahvaltılık ve benzeri şeyler yapıp satıyorlar. Öncelikle bu lokal sahiplerine ve çalışanlarına teşekkür etmek istiyorum. Misafirperverlikleri,
müşteriye olan ilgi alakaları takdire şayan. Fiyatları çok makul. Bursalı hemşerilerime tavsiye ediyorum. 3 tane çiğböreği 9 liraya yedik. Çay derseniz kendi ikramları. Oldukça memnun kaldık.

Diğer tarafta biraz ileriye gittik. Kumyaka içlerine dolaşırken yine bir kooperatife ait deniz su ürünleri satan bir yer.
Burada da bir bardak çay 2,5 lira. Kooperatifte bir bardak çayın bu kadar yüksek olması beni şaşırttı.
Burası turistik bir belde ama gelen insanlar çoğunlukla emekli ve yurtiçinden gelen insanlar. Genel itibariyle fiyatlar
yüksek geldi bize.
Fiyatlar daha makul düzeyde tutulsa inanın çok daha cazip bir belde haline gelecek burası.

İyi çalışmalar. Saygılarımla.
Mehmet Necati Oğuz
Emekli vatandaş

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X