Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Yıldırım Belediyesi’ne teşekkür

Günay Bey, 24 Şubat’ta buradan yayımladığınız şikâyetimiz sonrası ekipler sorunu çözdü. Size ve Belediyemize teşekkür ederiz.

Bir okur

 

D1/A ve D2/A otobüsleri artırılmalı

 

Arabayatağı istasyonundan Siteler bölgesine gitmek için kullandığımız D1-A ve D2-A hatları, ikisi de birbirine birkaç dakika arayla geliyor ancak kaçırdığımız zaman en az 20 dakika bu hatları beklemek durumunda kalıyoruz. Bu hatlar yolun üst tarafında Fidyekızık ve Otosansit’e yolun alt tarafında ise  Millet ve Yavuzselim mahallelerine kadar gidiyor. Belki bu yüzden çok sık gelmiyor olabilir ancak Arabayatağı istasyonunda bu hatları bekleyenler bu araçları kaçırdığında çok mağdur oluyor. Akşam 20.00’den sonra ise bu hatlar iyice seyrekleşiyor. Ya bu hatların seferleri artırılarak süre mesafeleri kısaltılmasını ya da Arabayatağı istasyonundan Siteler bölgesine ilave besleme hatlar konulmasını istiyoruz. BURULAŞ ve UKOME yetkililerinden bu taleplerimizi dikkate almalarını bekliyoruz.

Saygılarımızla.

Mağdur vatandaşlar

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X