Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Yıldırım Belediyesi’ne teşekkür

Sevgili okurlar, son birkaç gündür Yıldırım ilçesinden olumsuz hava koşullarına rağmen büyük bir özveri ile çalışan Yıldırım Belediyesi için birçok teşekkür telefonu aldım. Bunlardan sadece bir tanesini özetleyerek, arayan okurlar adına buradan paylaşıyorum.

“Günay Bey, iyi günler. Sizin de aracılığınız ve müsaadenizle Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’ye ve geçtiğimiz günlerdeki oldukça zorlu şartlarda karla mücadele eden ekibine teşekkür etmek istiyorum. 24 saat ara vermeden o soğukta ana caddeler ve ara sokaklara kadar kar temizlemesi ve tuzlama yaptılar. Bizleri mağdur etmediği için takdir ediyor ve teşekkür ediyorum.”

Yıldırımlı okurunuz

 

Yeşil otobüsler keyiflerine göre

 

11 Ocak 2017 tarihinde saat 08.00’de duraktan geçen Güneştepe Mahallesi 1. Fatih Caddesi durağında B17/A numaralı otobüs yine saatinde gelmedi, bir önceki gün de bizden bir önceki sefer saatinde gelmemiş, insanlar soğukta durakta beklemekteydi.

Güneştepe Mahallemizde ikamet sayısı oldukça artmıştır. Yani mahallemizin nüfusu her gün artmaktadır. Buna rağmen Osmangazi ve Büyükşehir Belediyesi bu konuya neden çözüm bulmazlar. Defalarca müracaat ettik, mail’ler gönderdik, telefonlar ettik, imzalar topladık. Bir sonuç alamadık. Bu yeşil otobüslerle çok sorun yaşıyoruz.

Genelleme yapmıyorum ama gözlemlediğim, yaşadığım ve gördüğüm kadarıyla, durağa zamanında gelmezler, zamanında hareket etmezler, yaşlı insanlar için durakta durmazlar, durakta tek yolcu olunca durmaya bile tenezzül etmezler, otobüslerin içerisi bakımsız ve kirli, bazı şoförleri görüyorum çok lakayt davranıyorlar.

BURULAŞ’ın bu olumsuz durumlar konusunda gerekli önlemleri alacağını ve vatandaşı daha fazla mağdur etmeyeceklerini umuyorum.

Bülent Karadeniz

 

Okul servisleri çamura saplanıyor

 

Gemlik Yeniköy girişinde hafriyat alanı var. Hafriyat alanının köy girişinde olması nedeniyle, buradaki öğrencileri almaya gelen okul servisleri zor anlar yaşıyor. Bu bölgeye hafriyat getiren kamyonlar bölgeye çamur yayıyor. Öğrenci getirip götüren servisler bu çamura saplanmakta ve sıkıntı yaşanmaktadır. Yetkililerin dikkatine sunuyor ve çözüm bulmalarını rica ediyorum.

İsmini vermek istemiyor

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X